Baronul Nicușor Constantinescu a dispărut din spitalul de unde avocaţii au depus la instanţă documente medicale

Baronul Nicușor Constantinescu a dispărut din spitalul de unde avocaţii au depus la instanţă documente medicale

Baronul Nicușor Constantinescu a dispărut din spitalul de unde avocaţii au depus documente medicale la dosar.

 Reprezentanții Spitalului unde baronul de Constanța Nicușor Constantinescu este sub observație medicală în SUA susțin că acesta nu mai este internat la ei.

“Nu este aici. Nu ştiu unde poate fi, dar nu este în spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedură, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este în spital de luna trecută”, a spus reprezentantul Spitalului “John Hopkins” pentru Televiziunea Romănă.

Politiştii s-au dus luni seara la Nicusor Constantinescu acasa, cu mandat de arestare. Asta chiar daca presedintele Consiliului Judetean Constanta se afla inca la tratament in SUA iar avocatii au depus la dosar o scrisoare din partea spitalului, care atesta ca Nicusor Constantinescu ar mai avea nevoie de cel putin doua saptamani de spitalizare.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a avut invoire pana pe data de 11 iunie din partea DNA pentru a urma tratamentul in afara tarii. Pentru ca nu a respectat acest termen, procurorii au cerut și obținut mandat de arestare pe numele lui.

Luni, Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorulor DNA de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv pentru presedintele Consiliului Judetean Constanta,  Nicuşor Constantinescu. Magistraţii au emis mandatul de arestare pentru 30 de zile.  Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu contestaţie.

În cazul în care decizia va rămâne aceeași va urma foarte posibil eliberarea unui mandat de arestare internațională pe numele baronului de Constanța.

Este incredibil că acest personaj jegos, o ruşine pentru România, nu demisionează din funcţia de preşedinte al CJ Constanţa, deşi apare în poze ca fiind pe moarte. În schimb, spălătorii de cadavre de pe tv-urile pesediste îl fac un erou împotriva urii băsiste la adresa oamenilor bolnavi...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e