Băse o ȚINE ÎNFIPTĂ: Lătrați DEGEABA, numele meu NU apare și NU VA apărea în DOSARE de CORUPȚIE!

Băse o ȚINE ÎNFIPTĂ: Lătrați DEGEABA, numele meu NU apare și NU VA apărea în DOSARE de CORUPȚIE!

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat pe Facebook un nou atac furibund la adresa televiziunilor care trâmbițează implicarea sa iminentă în dosarele de corupție aflate în lucru la DNA. Mai mult, Băsescu spune că numele său nu este prezent nici în dosarele de acum și nu va apărea nici în dosare viitoare.

"Trîmbiţaşi disperaţi! Antena 3, al cărei fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, al cărei fost finanţator se află în închisoare şi România TV, al cărei proprietar este inculpat, au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu. Aceste televiziuni utilizează trîmbiţaşii consacraţi în dezinformare precum Gîdea, Bogdan, Hoandră, Badea etc, dar şi proaspăta trîmbiţaşă Laura Chiriac. 

Trîmbiţaşii delatori ascund un lucru esenţial: toate instituţiile în care s-au produs acte de corupţie au ţinut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, iar patronii trîmbiţaşilor au fost sau sunt băgaţi pînă la gît în relaţii cu premieri sau membri ai guvernelor. Vă supără acest adevăr, trîmbiţaşi mincinoşi?", a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

Fostul preşedinte nu s-a oprit aici. "În schimb, instituţiile care luptă împotriva corupţiei, chiar dacă încă nu sunt perfecte, au ţinut prin numirea în funcţiile de conducere de Preşedinte, fie că vorbim de DNA, SRI, ICCJ sau despre decizii importante ale CSAT după ce am declarat corupţia ca fiind ameninţare la siguranţa naţională. Asta puteam face ca Preşedinte. Vă supără aceste adevăruri,trîmbiţaşi imorali, sau în numele stăpînilor voştri corupţi nu le puteţi recunoaşte? 

Pe de altă parte, sunteţi furioşi că numele meu nu este implicat în niciunul din cazurile de corupţie făcute publice pînă acum. Vă dau o veste şi mai proastă, numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupţie din timpul mandatului meu ca Preşedinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalităţi. Oare disperarea vă vine din faptul că pot reveni în politică?", a încheiat actualul şef al Mişcării Populare.


 

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina