Băsescu: Aproximativ 14.000 de noi membri s-au înscris în PMP în ultimele 30 de zile

Băsescu: Aproximativ 14.000 de noi membri s-au înscris în PMP în ultimele 30 de zile

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni, că în PMP s-au înscris în ultima lună circa 14.000 de noi membri de partid, precizând că a primit această informație la întâlnirea pe care a avut-o cu liderii din teritoriu ai formațiunii.

"Am vrut să mă întâlnesc și cu lideri ai PMP din teritoriu. Astăzi au avut CEN-ul (Consiliul Executiv Național — n.r.) și am avut o discuție care mi-a plăcut. Partidul este foarte determinat să-și consolideze organizațiile teritoriale și să se pregătească pentru alegerile din 2016. Cred că este mai mult entuziasm ca oricând în partid. Au făcut, din nou, analiza conferințelor județene de la Neamț, Tulcea, Argeș și Maramureș, care au fost conferințe foarte bune, cu o participare foarte bună. Și ce e îmbucurător, ce aflu de la președinții de organizații, foarte mulți oameni care nu au făcut niciodată politică. Mi-au arătat scriptele centralizatoare din organizații și în ultimele 30 de zile s-au înscris circa 14 mii de membri noi în partid", a declarat fostul președinte.

Traian Băsescu s-a prezentat luni la sediul PMP, unde are un birou de lucru, la aproximativ o oră și jumătate după ședința CEN a partidului.

Fostul șef al statului a adăugat că, în opinia sa, "partidul are o șansă bună" și crede că "vine semnalul că partidele de tranziție și-au încheiat misiunea și trebuie construite partide noi".

Întrebat dacă va participa la evenimentele PMP pe care conducerea partidului le are în vedere pentru întărirea organizațiilor din diaspora, Băsescu a spus: "Voi participa la acțiuni ale PMP. Nu știu la care din ele". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria