Băsescu: Încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, altfel e imoral

Băsescu: Încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, altfel e imoral

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1, că încă speră că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, adăugând că este de "o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta".

Băsescu: Încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă, altfel e imoral (Imagine: Shutterstock)

"Eu încă sper că acel sau acei candidaţi care nu au CV-ul complet, să o facă şi nu este o ameninţare, dar cred că este de o imoralitate groaznică să fii preşedinte şi să ascunzi ceva în viaţa ta", a declarat Traian Băsescu la B1 TV .

El a menţionat că "nu e nimic de dispreţuit, dar trebuie spus".

Întrebat dacă sunt aspecte care, odată făcute publice, ar putea duce la retragerea candidaturii acelor candidaţi, Traian Băsescu a răspuns: "Vreţi să fiu sincer? Cred că nu , dacă o face înainte să intre în cursa prezidenţială".

Preşedintele a menţionat că ar fi "necinstit" ca aceste informaţii să fie făcute publice de altcineva: "Cinstit ar fi candidatul să spună: Uite, am omis în CV-ul meu acest lucru, îl fac public, nu e nicio problemă".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...