Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL

Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, referitor la faptul că Emil Boc o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie că, "dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid" şi a arătat că nu este "deloc demn acest demers".

Blaga: Dacă Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Blaga a fost întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL cum apreciază faptul că primarul Clujului, Emil Boc , spune că susţine candidatul PMP Elena Udrea la Preşedinţie.

"Dacă domnul Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid şi nu are decât să susţină pe cine vrea! Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales că şi eu şi dumneavoastră l-am auzit iniţial că îl susţine pe domnul Iohannis. Ce l-a făcut să se schimbe vă rog să-l întrebaţi pe dânsul", a precizat Blaga.

Întrebat dacă ar trebui să ia măsuri ca preşedinte al PDL faţă de Boc, Vasile Blaga a arătat că "nu partidul este în dificultate", ci Emil Boc.

"Nu partidul este în dificultate, domnul Boc este în dificultate. Nu partidul i-a sugerat domnului Boc să aibă alte atitudini, domnia sa le-a avut. Partidul nu-i datorează nimic nimănui dintre noi, noi îi datorăm partidului. Dânsul a ajuns primar al Clujului sprijinit de PDL", a adăugat Vasile Blaga.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...