BOMBĂ/ADEVĂRUL despre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov

BOMBĂ/ADEVĂRUL despre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov

Jurnalistul Rareș Bogdan sare în apărarea colegei sale de la Realitatea TV și arată că aceasta nu are nicio legătură directă cu Darius Vâlcov și a explicat că cei doi nu mai au o relație în adevăratul sens al cuvântului de 5-6 ani de zile.

”O să facem analiza colecției de artă a lui Darius Vâlcov, care este o surpriză incredibilă inclusiv pentru Lavinia Șandru, ca să n-o mai înjurați pe Lavinia! Lăsați-o în pace! Fata are cu el ce aveți dvs. cu el de vreo 5 ani!

Au un copil împreună. Sunt mulți care au copii împreună, cam asta este relația lor, un copil. În rest, de unde să știe fata că lui îi plăcea atât de mult arta sau că îi plăceau atât de mult cimitirele? Că era mai morbid în gusturi, așa? Oamenii ăștia vorbesc la Crăciun, la Paște și când se mai gândește să îi dea fetei ăleia, care are o vârstă frumoasă, care sper să nu simtă acest șoc prin care trece! În rest, lăsați-o în pace!

Sunt ultimul care să o apăr. Nu o apăr că sunt bărbat și ea femeie sau că e colega mea știți bine, m-am enervat la întrebarea cu Cernăuți de am înnebunit și am certat-o (…) Dar fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! N-ați văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viața omului? A, că ea și-a asumat că e tatăl fetiței? Foarte frumos gest, excepțional din partea ei!

Acum n-o s-o dăm afară pe Lavinia sau oamenii ăștia care conduc postul, care sunt acționari, n-o s-o dea afară pentru că a fost căsătorită cu omul ăsta și că au o fetiță împreună.

Credeți-mă, i-am văzut și astăzi fața! Află atât de multe lucruri despre Darius Vâlcov, încât până și ea este șocată, ca să nu mai vorbim noi. Eu sunt de-a dreptul șocat!”, a declarat Rareș Bogdan, în emisiunea ”Jocuri de Putere”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov