Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS

Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 288 de voturi "pentru", o Declaraţie prin care "se pronunţă" pentru adoptarea unor măsuri cum ar fi neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori.

Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit acestei Declaraţii, Camera Deputaţilor "se pronunţă pentru adoptarea de măsuri de relansare fiscală şi de creare a unui climat investiţional atractiv pentru mediul de afaceri, în special a măsurilor de neimpozitare a profitului reinvestit şi de reducere cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori care să permită aplicarea lor la 1 iulie 2014 cu respectarea angajamentelor asumate de România în faţa partenerilor internaţionali".

Textul Declaraţiei, adoptat de Comisia de buget-finanţe, a fost citit în plenul Camerei de către liberalul Eugen Nicolăescu .

PNL a reamintit faptul că Declaraţia privind susţinerea măsurilor de relaxare fiscală şi de stimulare economică a întrunit consensul politic exprimat de către toate grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor, inclusiv susţinerea din partea prim-ministrului Guvernului, Victor Ponta , cu ocazia dezbaterii organizate pe 24 martie la solicitarea Grupului PNL.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”