Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 288 de voturi "pentru", o Declaraţie prin care "se pronunţă" pentru adoptarea unor măsuri cum ar fi neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori.

Camera adoptă o Declaraţie pentru neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit acestei Declaraţii, Camera Deputaţilor "se pronunţă pentru adoptarea de măsuri de relansare fiscală şi de creare a unui climat investiţional atractiv pentru mediul de afaceri, în special a măsurilor de neimpozitare a profitului reinvestit şi de reducere cu 5 puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale datorate de angajatori care să permită aplicarea lor la 1 iulie 2014 cu respectarea angajamentelor asumate de România în faţa partenerilor internaţionali".

Textul Declaraţiei, adoptat de Comisia de buget-finanţe, a fost citit în plenul Camerei de către liberalul Eugen Nicolăescu.

PNL a reamintit faptul că Declaraţia privind susţinerea măsurilor de relaxare fiscală şi de stimulare economică a întrunit consensul politic exprimat de către toate grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor, inclusiv susţinerea din partea prim-ministrului Guvernului, Victor Ponta, cu ocazia dezbaterii organizate pe 24 martie la solicitarea Grupului PNL.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Personaje de grotă aduse de PSD la protestul eșuat de la Cotroceni! Dăncilă, de ce taci, nemernico?

2 BREAKING Un român câștigă primăria orașului german Görlitz, învingând în turul doi candidatul extremei drepte

3 OFICIAL Dragnea va ispăşi pedeapsa în regim închis. Nu va avea drept la vizite intime pentru că Irina este doa…

4 LIVE Protest la Cotroceni. Pensionarii PSD cer eliberarea lui Dragnea: „Nu vrem să devenim colonie nemțească”

5 Maia Sandu are masterat la Harvard, Proasta a predat „Mașini și utilaje” la Videle! Ministrul agriculturii, ma…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul