Cataramă renunţă la candidatura la Preşedinţie şi îl va sprijini pe Diaconescu. „Fac apel la doamna Macovei să se alăture acestei echipe“

Cataramă renunţă la candidatura la Preşedinţie şi îl va sprijini pe Diaconescu. „Fac apel la doamna Macovei să se alăture acestei echipe“

„Renunţ la candidatura la funcţia de preşedinte al României şi îmi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu“, a spus Cataramă, care în 15 iulie s-a înscris în lupta electorală pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Cataramă a precizat că sprijinul pe care îl acordă candidaturii independente a lui Cristian Diaconescu constă în a cere celor care până astăzi l-au sprijinit pe el, să-l sprijine pe Diaconescu.

„Fac apel la doamna Monica Macovei să se alăture acestei echipe, până la urmă o regrupare sau o grupare puternică a forţelor în afara partidelor politice este singura soluţie viabilă pentru România. În acest moment partidele politice nu pot pune în aplicare măsuri eficiente de redresare economică. (...) De aceea fac apel şi la doamna Macovei şi la societatea civilă şi la toţi cei care nu mai doresc să voteze partidele politice să se alăture acestei echipe“, a afirmat Cataramă.

Cristian Diaconescu a precizat că şi el susţine o discuţie pe această temă cu Monica Macovei, deoarece există similitudini de mesaj.

Ieri, Cristian Diaconescu a demisionat din PMP şi a anunţat că va candida ca independent la prezidenţiale. Decizia lui Diaconescu a venit ca urmare a contestării candidaturii sale de o parte din liderii de organizaţii, pe motiv că, din lipsă de notorietate, există dificultăţi cu strângerea de semnături.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...