Codrin Ştefănescu a fost chemat de urgenţă la Jilava pentru indicaţii. Năstase e disperat. O eventuală candidatură a lui Ponta înseamnă o nouă condamnare pentru el.

Codrin Ştefănescu a fost chemat de urgenţă la Jilava pentru indicaţii. Năstase e disperat. O eventuală candidatură a lui Ponta înseamnă o nouă condamnare pentru el.

Întâlnire de urgenţă la Penitenciarul Jilava. 
Surse din Ministerul Justiţiei au confirmat că fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Penitenciarul Jilava. a avut vineri o întalnire extrem de interesantă. El a solicitat, şi i s-a aprobat, să se întalnească de urgenţă cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, cunoscut ca un apropiat al fostului şef al PSD.

La această reuniune de urgenţă a participat, ca martor, şi fiul cel mare al lui Năstase, Andrei. Care, acum două săptămâni, s-a întâlnit, în taină, şi cu Victor Ponta. La malul mării.

Pentru a vă sublinia gravitatea celor discutate, trebuie spus că Ştefănescu este singurul om care cu se întâlneşte Năstase în afara membrilor familiei, la penitenciar. Pentru cine nu ştie cine este Codrin Ştefănescu spunem că acest desen animat evadat de pe rola de film este unul din păstrătorii unei părţi consistente din colecţiile de carte rară deţinute de Năstase. Pe numele lui mai figurează şi terenuri şi multe altele. Dar nu despre asta vorbim acum. Ci despre motivul vizitei. Care survine cu doar câteva zile înainte de Consiliul Naţional de la Craiova şi la doar o zi după ce Ponta a afirmat pentru prima oară că ar putea cere sprijinul partidului pentru candidatură. Iar înţelegerea era alta. Pe care o ştiam şi noi. Şi de aceea afirmam că Ponta nu va candida. 

Îşi mai aduce oare cineva aminte de bileţelul pe care i l-a înmânat Traian Băsescu lui Adrian Năstase la ultima lor confruntare? Niciunul nu a dezvăluit ce scria pe acel colţişor de hârtie. Băsescu a câştigat alegerile fără a face uz de acea bombă atomică. Acum, conţinutul lui l-ar putea sfârteca pe Victor Ponta. Ipotezele sunt cutremurătoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”