Comparîndu-l pe Victor Ponta cu Nicolae Ceaușescu, îl jignim grav pe Nicolae Ceaușescu!




Comparîndu-l pe Victor Ponta cu Nicolae Ceaușescu, îl jignim grav pe Nicolae Ceaușescu!

Comparîndu-l pe Victor Ponta cu Nicolae Ceaușescu, îl jignim grav pe Nicolae Ceaușescu!
România postdecembristă a cunoscut sîmbătă, 20 septembrie 2014, un moment pe care mulți îl credeau înmormîntat pentru totdeauna, o dată cu împușcarea lui Nicolae Ceaușescu.
Cu prilejul împlinirii  vîrstei de 42 de ani, lui Victor Ponta i s-a dedicat un Spectacol Omagial pe Arena Națională. 70.000 de oameni, stegulețe, cîntece, confeti, Tovarășul și Tovarășa, blocarea Bucureștiului, transmiterea în direct de către TVR drept răsplată din partea miluitului Stelian Tănase, pentru că i s-a permis să-și facă de cap mai departe, ca ștab.

Spectacolului i-a urmat o emisiune omagială dedicată Aniversatului de Antena 3, postul Pușcăriașului Dan Voiculescu. Cuconița Sandra Stoicescu s-a depilat pentru emisiune de două ori. Ori de cîte ori îl are Oaspete pe Victor Ponta, duduia se depilează, pentru a fi la înălțimea momentului. Cum însă acum a avut-o Oaspete și pe Tovarășa Tovarășului, cuconița s-a depilat de două ori.

Pentru a  caracteriza momentul de Paranoie absolută de pe Arena Națională mulți au făcut trimiteri la Nicolae Ceaușescu.
Un pic mai lucizi dacă am fi, ne-am da seama că asemănarea cu spectacolele omagiale dedicate lui Nicolae Ceaușescu șchioapătă:

Lui Victor Ponta i s-a dedicat un Spectacol Omagial la împlinirea vîrstei de 42 de ani și după doar doi ani de guvernare.
Cultul personalității lui Nicolae Ceaușescu a început după 1971, cînd Nicolae Ceaușescu trecuse de 54 de ani și avea deja șase ani de guvernare.
Spectacolele omagiale au fost unul dintre aspectele hidoase ale Cultul personalității. Totuși, dacă ne gîndim mai bine, Nicolae Ceaușescu era mult mai îndreptățit decît Victor Ponta la așa ceva. Chiar dacă exagerat, Nicolae Ceaușescu era slăvit în Spectacolele omagiale pentru ceea ce făcuse pînă atunci în dobîndirea Independenței noastre față de Rusia colonizatoare. A făcut ceva Victor Ponta în cei doi ani de Guvernare în afară de a apărea la televizor de dimineață pînă seara?
Poate și pentru că ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu pica în ianuarie, niciodată în cei aproape 25 de ani de conducere a țării nu i s-a dedicat un Spectacol Omagial pe stadion, așa cum s-a întîmplat cu Victor Ponta la 42 de ani.
Păi, dacă acum, cînd a împlinit doar 42 de ani, lui Victor Ponta i se pune la dispoziție cel mai mare stadion al țării pentru a-și sărbători Ziua de naștere, unde va avea loc spectacolul omagial dedicat împlinirii vîrstei de 60 de ani?
În spațiul cosmic, singurul încăpător pentru megalomania lui Victor Ponta?
Dvs. ce credeți?

http://www.cristoiublog.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...