Crin Antonescu: REFUZ acest tribunal de la România TV și Antena 3!

Crin Antonescu: REFUZ acest tribunal de la România TV și Antena 3!

Crin Antonescu: REFUZ acest tribunal de la România TV și Antena 3! / FOTO: Mediafax

"Eu refuz acest tribunal de fiecare seara de la dumneavoastra si Antena 3, in care trebuie sa raspund de ce nu mi-am facut datoria sa-l injur pe Traian Basescu. Nu riscam sa plictisim cu aceasta tema?", a declarat presedintele PNL, chiar la o emisiune de la Romania Tv, unde fusese invitat.

Crin Antonescu a explicat ca Traian Basescu nu mai are putere. "Nu mai avem pe ce sa dam batalia cu Traian Basescu. Cu cat are Traian Basescu mai putina putere, cu atat scade si tonul meu. E evident ca are mai putina putere", a sustinut Crin Antonescu.

Presedintele PNL a explicat din nou de ce liberalii se opun acum supraaccizei pe carburanti, in conditiile in care, in momentul in care se aflau la guvernare, partidul sprijinise, prin ministrul liberal de atunci al Finantelor, Daniel Chitoiu, aceasta masura.

"Cand domnul Ponta si domnul Chitoiu au venit la partid sa spuna pentru ce vor aceasta acciza, au spus ca banii se duc intr-un fond destinat exclusiv autostrazilor. Chitoiu e un om serios. Cand il vedeam pe Chitoiu, vedeam fondul ala. S-au dus cu ea la Cotroceni si au iesit fara acciza. Acum nu am spus decat ca, daca banii nu se duc acolo unde am zis noi de la inceput, nu mai suntem de acord.

Acum avem un ministru de Finante care ne spune ca nu sunt bani de pensii si salarii, daca nu se pune aceasta acciza", si-a explicat Crin Antonescu opozitia la introducerea accizei marite la carburanti.

Presedintele liberal a ironizat si sondajele care il dau in scadere accentuata, sugerand ca rezultatele sunt manipulate. "In fiecare saptamana scad dramatic in sondaje. Ceea ce e surprinzator e de ce fac obiectul atator atacuri?", a incheiat Crin Antonescu.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria