CTP: Ponta, un şobolan care spune că România anului 2014 e totuna cu Germania anului 0, de după sinuciderea lui Hitler!

CTP: Ponta, un şobolan care spune că România anului 2014 e totuna cu Germania anului 0, de după sinuciderea lui Hitler!

Cristian Tudor Popescu a taxat în termeni duri declarațiile premierului Victor Ponta care caracteriza cele două mandate de președinte ale lui Traian Băsescu drept naziste și fasciste. ”Ponta spune că România anului 2014 e totuna cu Germania anului 0, de după sinuciderea lui Hitler!”, a comentat CTP.

Mai mult, acesta consideră că premierul are un comportament de ”șobolan” și că este iresponsabil.

”Nu am încă un favorit printre candidați. Chiar dacă l-aş avea, nu l-aş declara! Spuneam în 2009, în noaptea alegerilor, că, în 2014, nu o să mai alegem între partid şi Securitate, ca în 2009, 2004. La prima vedere, aşa va fi, pentru că, dacă îl luăm pe domnul Ponta, nu a fost membru PCR, nici legături cu Securitatea nu a avut, era destul de tânăr. Dumnealui e persoana cea mai bine plasată în sondaje. Dacă avem această alternativă in domnul Ponta, trebuie să şi auzim ce spune.

Dumnealui a dat această declaraţie a nazismului regimului Băsescu, ce îl pune în relaţie directă cu adâncurile bolşevismului sovietic. După Al Doilea Război Mondial, în retorica bolşevică, acuzaţiile de clasă au fost surclasate de aceea de „fascism“ şi de „nazism“. Când un reprezentant al aparatului bolşevic voia să demonizeze un duşman al sistemului, îl numea „nazist“! La fel a făcut Vladimir Putin, în legătură cu cei de la Kiev care nu sunt de acord cu el. E o legătură cu acei legionari cu steagul verde din 1990, acea demagogie de Dreaptă extremă pe care o arunca Stânga bolşevică asupra oricărui adversar. Dincolo de iresponsabilitatea domnului Ponta, cu consecinţe asupra politicii externe, el îi comunică, de fapt, doamnei Angela Merkel că România anului 2014 e totuna cu Germania anului 0, de după sinuciderea lui Hitler!

E „urechism“! Eu mi-am încheiat socotelile cu domnul Ponta acum trei ani, într-o emisiune, la ProTv, despre plagiat. Dar nu pentru palgiat, ci pentru atitudine. Pentru mine, ca om nu mai există! Nu știe nimic cum trebuie! Aude tot felul de lucruri și vrea să le folosească în scop propriu. A auzit el că dă bine să-i faci „naziști“ pe ăștia!
E vorba despre „urechism“. Acest gen de comportament – l-ați mai putut vedea – de șobolan, care-și ițește urechile peste tot! În fața acestei imagini se află și această declarație. Habar n-are domnul Ponta ce a însemnat nazismul în Germania, dar a auzit el că în zona asta trebuie să se plaseze! Acum, domnul Ponta se plasează pe plan mondial într-o anumită zonă. Dacă vă uitați la linia de demarcație a ciocnirii civilizațiilor, aceasta s-a dus acum în Ucraina. De o parte, civilizația occidentală, de cealaltă parte – Rusia, China, în care amintirea totalitară, admirată de domnul Ponta, această „amintire roșie“, e persistentă, e virulentă, iar domnul Ponta, prin această declarație, se situează pe partea aceasta, nu în cea occidentală, vestică. E un lucru extrem de  grav în legătură cu o persoană ce poate ajunge președintele României.”, a declarat CTP la b1tv.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! / „Dacă va atinge țărmul, va fi o situație conform articolului 5”

2 „Câinele turbat” despre Armata Rusiei: „Stupidă din punct de vedere operațional” și „incompetentă tactic”.

3 Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

4 Cum a găsit CNSAS documentele olografe care au dovedit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei