Culmea manipulării/Nicuşor Constantinescu este aproape mort pentru justiţie, dar e sănătos tun pentru Consiliul Judeţean

Culmea manipulării/Nicuşor Constantinescu este aproape mort pentru justiţie, dar e sănătos tun pentru Consiliul Judeţean

De mai bine de trei luni de zile ne este prezentat un infractor, Nicuşor Constantinescu, ca suferind de o boală aproape mortală. Tratată, cum de altfel face tot românul, într-o clinică de top din SUA. Şi se face un tam-tam de cea mai joasă speţă pe marginea nemerniciei procurorilor DNA, care hărţuiesc un muribund, în nesimţirea lor de băsişti. Acest circ este întreţinut de oameni dovediţi oneşti ai acestei ţări, prietenul de tâlhării al nicuşorului, Radu Mazăre, Marian Oprişan, un model de conduită umană, leprele de la Antena3, şpăgarul de Ciutacu, precum şi alte asemănătoare modele de succes ale societăţii româneşti.

Nimeni nu spune însă de ce, dacă este atât de bolnav, şi se află la limita sensibilă dintre viaţă şi moarte, având nevoie de linişte şi timp, acest Nicuşor Constantinescu nu renunţă la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Manipulare mai ordinară n-am văzut...

Facem precizarea că noi respectăm suferinţa oricărui om din această ţară. Chiar şi pe a acestui C.N. .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina