Cum arată VILA BARONULUI RADU MAZĂRE? Poate intra cu ŞALUPA direct în sufragerie

Cum arată VILA BARONULUI RADU MAZĂRE? Poate intra cu ŞALUPA direct în sufragerie

Cum arată vila baronului Radu Mazăre. / FOTO: www.zoso.ro

Pasiunea edilului RADU MAZĂRE pentru sporturile nautice a dictat şi arhitectura clădirilor. RADU MAZĂRE poate intra cu şalupa direct în sufragerie, scrie digi24.ro.

Pe o suprafaţă de 4400 metri pătraţi se află două vile impozante. Într-una dintre ele locuieşte primarul RADU MAZĂRE . Are are o suprafaţă de 680 de metri pătraţi, iar în cealaltă locuiesc fratele şi mama acestuia.

Proprietatea arată ca o fortăreaţă. Este înconjurată cu un gard din beton înalt de doi metri. Primarul ţine la siguranţa lui şi are un sistem de supraveghere video cu zeci de camere. În curte, două garaje adăpostesc zeci de maşini, majoritatea automobile de epocă, iar fiecare valorează zeci de mii de euro.

Primarul RADU MAZĂRE mai are o încăpere pentru sporturile nautice, dotată cu un minidebarcader, dar şi una pentru sporturile de iarnă. Modul în care familia Mazăre a pus mâna pe terenul unde au fost construite cele două vile a fost anchetat de procurori, iar dosarul a fost trimis în instanţă acum șase ani.

Ion Cristoiu a vorbit despre primarul RADU MAZĂRE la REALITATEA TV. Acesta a spus că cei care duc lupta împotriva corupţiei o prezintă ca pe o "chestiune abstractă". "O greşeală, lupta împotriva corupţiei nu prinde la majoritate. Dacă ai prezenta palatul lui MAZĂRE din Madagscar ar fi altceva. Cu ce bani a cumpărat RADU MAZĂRE teren în Madagascar?", a explicat jurnalistul.

Acesta a mai spus că în mod paradoxal, deşi este un partid de stânga, PSD este un partid al bogătanilor. "Orice om de stânga nu face ce face RADU MAZĂRE . El îşi afişează bogăţia!".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale