CUTREMUR/Șova a fost ARESTAT! Urmează Ponta!

CUTREMUR/Șova a fost ARESTAT! Urmează Ponta!

Risc Seismic

Cutremur în clasa politică! Instanța a decis arestarea lui Dan Șova! Și a și fost încarcerat la TUBULATURĂ! Așa cum noi am anunțat deja pe 4 decembrie, vom asista la un adevărat cutremur nu numai în PSD, ci și în întreaga clasă politică! Vă putem spune un singur cuvânt: VENĂ! Și-i rugăm pe specialiști să studieze cu atenție imaginile cu Șova când s-a scris că avea un ochi vânăt. Da, vânăt, dar de la ce? Ponta și încă doi-trei băieți știu de ce ... Garantăm că începând de azi zilele lui Ponta în libertate sunt numărate!

Instanta Suprema a decis, marti dimineata, sa admita cererea procurorilor DNA de arestarea preventiva a senatorului Dan Sova, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura, transmite Digi 24.

Masura a fost deja pusa in aplicare si Sova este in spatele gratiilor.

Senatorul PSD a fost plasat in data de 4 decembrie in arest la domiciliu de Inalta Curte de Casatie si Justitie. 

MINUTA:

Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii nr. 936 din 04 decembrie 2015 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, pronunţată în dosarul nr. 4359/1/2015.

Desfiinţează în totalitate încheierea atacată şi rejudecând:

În baza art. 226 alin. 1 şi 2 C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie –– Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Şova Dan Coman.

În baza art. 223 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Şova Dan-Coman (), pentru o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 14 decembrie 2015 până la data de 02 ianuarie 2016, inclusiv.

În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul Şova Dan-Coman.

Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Şova Dan Coman împotriva aceleiaşi încheieri.

Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 235 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 35 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorului ales, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei.

Definitivă.

Pronunţată în cameră de consiliu, azi 14 decembrie 2015.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”