CUTREMUR/Șova TREMURĂ și POVESTEȘTE! E de NERECUNOSCUT!

CUTREMUR/Șova TREMURĂ și POVESTEȘTE! E de NERECUNOSCUT!

Risc Seismic

Madam Diculescu, mămicuța vitregă, avocata cu Bechtel în poșetuță, l-a vizitat pe Muc. Și apoi a dat alarma, e de rău! Mucuț a umplut toate batistele de la DNA, tremură și povestește. E de nerecunoscut! Cică vrea prafuri, pentru ...puricii din celulă! Realizați cât de grav e dacă s-a ajuns aici? Noi v-am spus! Vă asigurăm că va fi spectacol total!

Pentru că acest limbric fetid are conexiuni directe cu următoarele afaceri afaceri: Bechtel, autostrada Comarnic-Brașov, Gruia Stoica-GFR. 

De pildă, știați că rahatul ăla de așa-zis minister pe care i l-a făcut celălalt penal Mucului a fost doar o minciună pentru prostit românii? Departamentul pentru Proiecte în Infrastructură şi Investiţii Străine nu a avut un buget propriu, nici contabil, nici departament de comunicare, nici telefon pentru public, nici adresă de e-mail şi nici măcar o adresă fizică precisă. Departamentul pentru Proiecte în Infrastructură şi Investiţii Străine, condus de Dan Şova a fost de fapt o fantomă!

Singura menire pentru care a fost înființat a fost rezilierea ''AMIABILĂ'' a CONTRACTULUI Bechtel!

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”