CUTREMUR/Șova TREMURĂ și POVESTEȘTE! E de NERECUNOSCUT!

CUTREMUR/Șova TREMURĂ și POVESTEȘTE! E de NERECUNOSCUT!

Madam Diculescu, mămicuța vitregă, avocata cu Bechtel în poșetuță, l-a vizitat pe Muc. Și apoi a dat alarma, e de rău! Mucuț a umplut toate batistele de la DNA, tremură și povestește. E de nerecunoscut! Cică vrea prafuri, pentru ...puricii din celulă! Realizați cât de grav e dacă s-a ajuns aici? Noi v-am spus! Vă asigurăm că va fi spectacol total!

Pentru că acest limbric fetid are conexiuni directe cu următoarele afaceri afaceri: Bechtel, autostrada Comarnic-Brașov, Gruia Stoica-GFR. 

De pildă, știați că rahatul ăla de așa-zis minister pe care i l-a făcut celălalt penal Mucului a fost doar o minciună pentru prostit românii? Departamentul pentru Proiecte în Infrastructură şi Investiţii Străine nu a avut un buget propriu, nici contabil, nici departament de comunicare, nici telefon pentru public, nici adresă de e-mail şi nici măcar o adresă fizică precisă. Departamentul pentru Proiecte în Infrastructură şi Investiţii Străine, condus de Dan Şova a fost de fapt o fantomă!

Singura menire pentru care a fost înființat a fost rezilierea ''AMIABILĂ'' a CONTRACTULUI Bechtel!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România