Daniel Fenechiu: Am decis să îmi dau demisia din PP-DD

Daniel Fenechiu: Am decis să îmi dau demisia din PP-DD

Deputatul PP-DD Daniel Fenechiu a anunțat că a decis să-și dea demisia din partid.

''Nu pot asista ca PP-DD, un partid pentru care am muncit cu trup și suflet, dar mai ales cu suflet, să intre în disoluție sub privirile senine ale conducerii, care este preocupată doar de a seca partidul de orice resurse mai poate acesta oferi.

Nu pot asista, în bună știință și cu deplină conștiență, la disiparea speranțelor și entuziasmului care a generat un milion de voturi și la înlocuirea acestora cu sentimentul zădărniciei trudei celor care au crezut că se poate și au demonstrat că se poate. Pentru că atât eu, cât și cei cu care am plecat la drum acum patru ani și trei luni, am fost convinși că se poate, iar votul românilor de la alegerile locale și parlamentare a fost dovada că și românii credeau că se poate. (...) Partidul a comis păcatul capital: a nesocotit oamenii considerând că i se cuvine pe veci, o încredere și o susținere pentru care nu depune niciun efort'', afirmă deputatul într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Fenechiu susține că a luat această decizie după ce în ultimele zile a discutat cu ''sute de oameni ai organizației PP-DD sector 4''.

''Am decis să îmi dau demisia din PP-DD pentru a putea rămâne egal cu mine însumi: curajos și demn, integru și liber să gândesc și să vorbesc și pentru a mă elibera de tirania unei minorități care amenința să-mi sufoce spiritul, așa cum a sufocat spiritul atâtor altor membri. (...) După patru ani și trei luni de devotament și sârguință, după ce am pus bazele și am reușit să facem din PP-DD cel mai de succes proiect politic nou din România ultimilor ani, în numai trei luni de cârdășie cu PSD, partidul nostru, adică una dintre principalele forțe politice a țării noastre, a ajuns o ruină, iar eu am fost pus în fața unei alegeri'', declară Fenechiu. A

GERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”