DEGRINGOLADĂ TOTALĂ la Cotroceni: PURTĂTOAREA de CUVÂNT a DEMISIONAT

DEGRINGOLADĂ TOTALĂ la Cotroceni: PURTĂTOAREA de CUVÂNT a DEMISIONAT

Tatiana Niculescu Bran si-a dat demisia marti din functia de purtator de cuvant al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declaratii publicate pe site-ul oficial al Administratiei Prezidentiale. "Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o", a scris Tatiana Niculescu Bran in declaratia citata. Fosta jurnalista, actuala scriitoare, a fost numita in functie la 8 decembrie 2014. Este a doua plecare importanta din echipa presedintelui Iohannis, dupa cea a consilierului pe securitate George Scutaru, acum urmarit penal de DNA intr-un dosar de coruptie.

Comunicatul oficial:

Purtătorul de cuvânt al Președintelui României, doamna Tatiana Niculescu Bran, a făcut marți, 21 aprilie a.c., următoarea declarație:

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o.

Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina