DEMISII BOMBĂ în PRESĂ

DEMISII BOMBĂ în PRESĂ

Florin Negrutiu si-a dat luni demisia de la ziarul online Gandul, unde ocupa functia de redactor-sef. Informatia, data initial pe surse, a fost confirmata de Florin Negrutiu. Marti si-a dat demisia si Cristian Tudor Popescu, care a anuntat intr-un Post Scriptum la editorialul sau de astazi ca "Acesta este ultimul meu text din Gandul".

Gandul face parte din trustul de presa Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fondatorul PRO TV. Mediafax Group a intrat in insolventa in decembrie 2014. Grupul reuneste operatiunile de presa scrisa, online si agentie de presa controlate in Romania de Adrian Sarbu: Gandul.info, agentia de presa Mediafax, Ziarul Financiar, Business Magazin etc. Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in 2013 Mediafax Group a inregistrat o cifra de afaceri neta de 17,5 milioane de euro, pierderi de 2,6 milioane de euro, datorii de 15,4 milioane euro, compania avand un numar mediu de 263 de angajati.

In aprilie 2011, Adrian Sarbu a decis sa renunte la editia tiparita a ziarului Gandul, care a ramas exclusiv online.

Reamintim ca Adrian Sarbu este acuzat de delapidare si spalare de bani in dosarul Mediafax, dosar instrumentat de Parchetul General. Sarbu a fost si arestat preventiv, iar acum este cercetat in libertate.

UPDATE 1: CT Popescu a declarat pentru HotNews.ro ca si-a dat demisia ieri (marti, 28 iulie) de la Gandul. „Am demisionat pentru că în actuala formulă Gândul nu mai are nevoie de mine. Nu voi colabora cu alte ziare, Gândul a fost ultimul. Voi scrie pe Facebook, pe blog, voi vedea în ce formulă”, a spus, în exclusivitate pentru EVZ, Cristian Tudor Popescu.

UPDATE 2: Florin Negrutiu a confirmat pentru HotNews.ro ca a demisionat luni din functia de redactor - sef, fara sa ofere insa alte detalii. In privinta motivelor care au stat la baza deciziei sale, Negrutiu a refuzat sa comenteze, sustinand ca acestea raman intre el si colectivul ziarului. El a mentionat ca nu s-a gandit inca la ce va face in viitor in cariera sa, si ca acum doreste sa stea cu familia. Intrebat despre cum arata viitorul ziarului Gandul fara el ca redactor-sef, Florin Negrutu a precizat ca :"Gandul ramane foarte solid, ca audienta si corp editorial".

Vom reveni cu amanunte

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alex Bodi, dedicații cu bani pentru Vica Blochina la Sorinel Puștiu! La câteva ore de la party, fosta balerina…

2 Așa o fi?

3 ULTIMA ORĂ Procurorii și polițiștii au constatat că lipsesc multe buletine de vot de la alegerile locale din S…

4 În România nimic nu este întâmplător...

5 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…