DERUTĂ TOTALĂ/Părinţii tânărului dus în Austria au mers la Bruxelles, unde li se spusese că va fi transferat acesta/Nu-l schimbă NIMENI pe IMBECILUL de Bănicioiu?

DERUTĂ TOTALĂ/Părinţii tânărului dus în Austria au mers la Bruxelles, unde li se spusese că va fi transferat acesta/Nu-l schimbă NIMENI pe IMBECILUL de Bănicioiu?

Părinţii tânărului Alexandru Hogea, rănit în incendiul de la Colectiv şi transferat sâmbătă în Austria, au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, ulterior aflând că el a fost transportat la clinica AKH din Viena şi îndreptându-se şi ei spre Austria. 

Potrivit unor surse apropiate familiei, soţilor Hogea li s-a spus, la Spitalul Universitar, unde era internat fiul lor, că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În condiţiile în care băiatul, aflat în stare foarte gravă, urma să fie dus cu un avion militar, părinţii tânărului s-au îmbarcat într-o cursă de linie şi au plecat la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, spun sursele menţionate.

Potrivit acestora, ajunşi acolo, cei doi soţi au aflat că autorităţile au decis ca Alexandru Hogea să fie dus la Clinica AKH din Viena.

La ora transmiterii acestei ştiri, părinţii tânărului se îndreaptă către capitala Austriei pentru a fi alături de băiat.

Alexandru Hogea era internat la Spitalul Universitar. Tânărul are 19 ani şi este din Sinaia, unde a fost elev al Colegiului ”Mihail Cantacuzino”, acum fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.

Primăria din Sinaia a început o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia Hogea să fie alături de fiul lor, iar zeci de persoane din Sinaia s-au programat pentru miercuri să meargă să doneze sânge pentru Alexandru la Centrul de Transfuzie din Bucureşti.

Alexandru Hogea, grav rănit în incendiul izbucnit în 30 octombrie în Clubul Colectiv, a fost transportat, sâmbătă seară, în Austria, cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...