DEZVĂLUIRI/Prin numirea lui Vâlcov, PSD îşi plăteşte, în sfârşit, datoria faţă de trădătorii pedelişti care au picat Guvernul Ungureanu/Băsescu ştie multe şi spune puţine

Controversata numire a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, cu circul asigurat de cele două ţigănci naţionale, mai mereu cu poalele în sus, Băsescu şi Ponta, are în spatele ei o poveste despre trădare şi jocuri de culise. Care arată cât de murdară şi ordinară este politica din România. Şi, mai ales, cât de ,,cinstită'' a fost venirea la Putere a USL, în aprilie 2012, cât de mult şi-a dorit poporul să scape de regimul Băsescu. În realitate a fost vorba despre o trădare ordinară combinată cu o manipulare televizată la fel de ordinară.

Numirea lui Vâlcov în funcţia de ministru de către PSD nu reprezintă decât plata, târzie şi controversată, a datoriei PSD, şi a lui Dragnea, pentru trădarea din aprilie 2012. La acea dată Darius Vâlcov era preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Olt. Şi PDL, la Olt, avea trei parlamentari, deputaţii Daniel Bărbulescu şi Nicolae Stan şi senatorul Mihai Niţă.

Însă Vâlcov îşi negociase deja trecerea la PSD. Aşa că şi-a dus parlamentarii la Alexandria, la negocieri cu Liviu Dragnea. Au fost două întâlniri. La prima a participat şi Victor Ponta. A doua întâlnire s-a desfăşurat la Liviu Dragnea acasă. Cu două zile înainte de vot.

Băsescu l-a furat pe Niţă în dimineaţa votului

În dimineaţa zilei de 27 aprilie, fostul senator PDL şi actual senator PC, Mihai Niţă, a fost pur şi simplu luat pe sus, din holul hotelului Marriott, băgat într-o maşină, şi dus la Cotroceni. A fost şi un moment de derută pentru ceilalţi, Niţă nu mai răspundea la telefon. Dragnea a făcut o criză de nervi. La acel moment, fiecare vot avea o valoare uriaşă. L-au acuzat pe Vâlcov că joacă la cacialma. Pentru că Vâlcov, ditamai preşedintele PDL Olt, se afla în sală, să se asigure că slugile sale pedeliste votează cu PSD. Dar să revenim la Cotroceni. Unde Niţă era aşteptat de Traian Băsescu. Nu intrăm în amănuntele discuţiei dintre cei doi. Sunt savuroase. Vă spunem că Niţă a fost atât de şocat încât s-a întors la Marriott, s-a încuiat în cameră, şi-a scos bateriile din telefoane şi a consumat toate şerveţelele şi hârtia igienică din cameră din cauza hemoragiei nazale. Nu spunem poveşti, spunem realităţi crude dintr-o ţară unde populaţia este manipulată ordinar de nişte jeguri umane.

Acum ştiţi de ce Victor Ponta a spus, după respingerea lui Manda, că îi va face o surpriză lui Traian Băsescu. I-a făcut-o...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Orban chiar este un om modest. Două momente

3 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există