Dragnea: Băsescu ar trebui suspendat mâine, dar trebuie să ne întrebăm dacă are sens

Dragnea: Băsescu ar trebui suspendat mâine, dar trebuie să ne întrebăm dacă are sens

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că, din punctul său de vedere, Traian Băsescu ar trebui "suspendat mâine", precizând însă că un demers de suspendare la final de mandat al actualului preşedinte nu ar avea rost şi l-ar aduce pe şeful statului din nou în actualitatea politică.

Liviu Dragnea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

El a prezentat mai multe argumente împotriva suspendării, precizând că cei care o iniţiază trebuie să se întrebe dacă acţiunea are rost. Dragnea a spus că o suspendare l-ar transforma pe Băsescu în actor politic de prim plan în campanie, iar el nu îşi doreşte acest lucru.

Dragnea a menţionat însă că, din punctul lui de vedere, Traian Băsescu ar trebui suspendat "mâine", la cum s-a comportat preşedintele, dar trebuie ţinut cont de consecinţele pe care le-ar avea un astfel de demers.

El afirma şi luni seară, referindu-se la suspendarea lui Traian Băsescu, că varianta ca social-democraţii să se trezească împărţind mărţişoare, în timp ce Băsescu ar fi încă preşedinte, iar Victor Ponta -ales între timp şef al statului- ar sta pe tuşă, nu este imposibilă.

El a spus că nu vede niciun câştig politic din acţiunea de suspendare a lui Traian Băsescu şi a făcut apel la raţiune în ceea ce-i priveşte pe social-democraţi. "Eu nu văd niciun câştig politic. Trebuie să vedem dacă nu tulburăm mai mult apele şi îl ajutăm pe Traian Băsescu", a spus Dragnea.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

4 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

5 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…