Elena Băsescu: Noi nu avem pe listă nici neveste disperate, nici pe cărătorii dânselor de genţi

Elena Băsescu: Noi nu avem pe listă nici neveste disperate, nici pe cărătorii dânselor de genţi

Europarlamentarul Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că pe lista Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru alegerile europarlamentare nu sunt "nici neveste disperate, nici cărătorii dânselor de genţi, nici măcar nevasta lui Eugen Tomac", ci doar "oameni de o certă şi vastă cultură".

Elena Băsescu (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

Elena Băsescu a declarat, la Sibiu, la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, că lista PMP "este valoroasă", cu "oameni de o certă şi vastă cultură, care au obţinut doctorate neplagiate la universităţi de renume din ţară şi străinătate", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Noi nu avem pe listă nici neveste disperate, nici pe cărătorii dânselor de genţi, nici măcar pe nevasta domnului Eugen Tomac", a spus Elena Băsescu.

Ea l-a salutat pe Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, care se afla în sală, spunând că acesta este "un vechi prieten".

Elena Băsescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi şi alţi lideri ai PMP participă, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare. Întâlnirea are loc într-un hotel de patru stele din centrul oraşului, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat în arest.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită