EXCLUSIV PSD – Cutremur în partid. Baronii s-au săturat de Ponta și miniștri

EXCLUSIV PSD – Cutremur în partid. Baronii s-au săturat de Ponta și miniștri

Risc Seismic

Lideri de organizaţii judeţene si preşedinţi de Consililii Judeţene din partea PSD se află într-un razboi total cu unii miniştri, au declarat surse din partid în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.

“Victor nu se ocupă nici măcar 1% de partid. Este o ruptura uriaşă între teritoriu şi centru. Miniştrii nu fac nimic, nu le ajungi la nas, dau din umeri. Victor face o greşeală uriaşă că nu-şi securizează Moldova, Muntenia, Dobrogea, pentru că în Transilvania o să pierdem în toate organizaţiile”, a declarat un lider PSD pentru stiripesurse.ro.

Surse din PSD ne-au asigurat ca alegerile prezidentiale sunt mai complicate decat isi imagineaza lumea din afara partidului si ca exista o tensiune uriasa si multiple calcule personale.

In acest conditii, spun sursele citate, exista o posibilitate ca unii lideri PSD sa nu dea tot ce pot in campanie.

“Sunt probleme multe, e foarte complicat. Lumea nu are chef sa bage bani in campanie. Ministrii astia nu se vad, nici eu nu-i stiu pe toti. Nu s-au dat bani, dar vor campanie. De ce sa ma implic 100%?”, a declarat un lider PSD pentru stiripesurse.ro.

Sursele citate spun ca Ioan Rus si Robert Cazanciuc sunt printre cei mai ‘vanati’ ministri in partid.

“Sunt o sumedenie de proiecte care stau in sertare la ministri”, mai acuza un lider de organizatie judeteana a PSD.

Situatia a degenerat de asa natura in partid incat unii lideri PSD se gandesc ca poate le-ar fi mai bine daca partidul pierde alegerile, a declarat un lider PSD pentru stiripesurse.ro.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...