EXCLUSIV: Realitatea despre averea lui Sandu Anghel/Bercea Mondial este membru PSD şi prieten la cataramă cu fostul şef al PSD Olt, actualul senator UNPR, Ion Toma

EXCLUSIV: Realitatea despre averea lui Sandu Anghel/Bercea Mondial este membru PSD şi prieten la cataramă cu fostul şef al PSD Olt, actualul senator UNPR, Ion Toma

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este membru PSD şi prieten la cataramă cu senatorul UNPR Ion Toma, fostul şef al organizaţiei PSD Olt. Ion Toma este, la rândul lui, prieten cu avocatul lui Bercea, generalul Abraham. Marian Căpăţână le spune tuturor că scandalul a fost regizat de PSD şi Antena3. Mai mult decât atât, Florin Anghel a luat bani pentru înregistrările cu Mircea Băsescu de la cineva de la Antena3. Să mai spunem că Bercea se lăuda că a dat 100.000 de euro să iasă Geoană preşedinte? Şi că s-a aflat în biroul lui Toma când Geoană vorbea cu presa, la Slatina? Ancheta trebuie făcută pe bune, de procurori, nu de antena3. Lucrurile nu se vor opri aici. Proştii de la televiziuni repetă, ca nişte roboţi stricaţi, că Bercea avea în Slatina 6 case şi avea de unde să plătească toţi acei bani despre care se face vorbire în înregistrări. Asta arată unde a ajuns presa de televizor, şi cum ne face ea să primim informaţii false. Averea reală a lui Bercea, la momentul arestării, era de peste 15 milioane de euro. El deţinea, numai în Slatina 32 de clădiri, de la case tip vilă până la spaţii comerciale, şi peste 20 de suprafeţe de teren intravilan. Controla două societăţi de construcţii ai căror patroni nu mai puteau plăti împrumuturile tip camătă luate de la Bercea. El mai deţinea o cantitate uriaşă de mahmudele, proprietăţi în Craiova, Piteşti şi Bucureşti. De asemenea, dacă procurorii şi-ar face treaba pe bune, şi nu pentru televizor cum făcea procurorul Iacobescu, s-ar descoperi, la BCR, un depozit special de peste 5 milioane de euro. Şi asta nu e tot. Bercea Mondial era prieten la cataramă cu actualul consilier prezidenţial Răzvan Murgeanu.

Ion Toma este cel care l-a descoperit şi promovat pe Adrian Duicu în fruntea PSD Mehedinţi, şi mai apoi în fruntea Consiliului Judeţean. Ştie toată ţara cine, şi mai ales unde, este acum Adrian Duicu.

Citeşte şi:

MATERIAL EXCLUSIV/Ce serviciu secret a ascuns/distrus înregistrările din 2011 despre care a vorbit procurorul Iacobescu?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…