EXCLUSIV/Ca să-l poată ÎNJURA pe neamţul IOHANNIS, pesediştii l-au ascuns pe arabul ARAFAT

EXCLUSIV/Ca să-l poată ÎNJURA pe neamţul IOHANNIS, pesediştii l-au ascuns pe arabul ARAFAT

Raed Arafat, eroul ,,intifadei'' pesediste anti-Băsescu din 2012, simbolul lucrului bine făcut într-o Românie condusă de unul care nu ştie nici ce spune, nici ce face, are, pe timpul campaniei, interzis să apară în public. În acest fel, propaganda PSD, care incită la ură împotriva NEAMŢULUI care vrea să separe-dacă nu o va vinde-România, poate să curgă liniştită. De ce să observe românii că Ponta i-a dat pe mână unui arab, care nici măcar nu este născut şi crescut în România, una dintre cele mai importante structuri de siguranţă naţională? Şi că nu este nici un pericol pentru România. Tot circul şi toate insinuările naţionaliste n-ar mai avea nici un temei. N-ar mai putea ieşi Dragnea să debiteze cretinisme de ţărănuş semi-analfabet despre candidaţii români, şi nici epigonul vadimian Bacalbaşa să recite, spurcâdu-l, din Eminescu naţionalistul. Şi nici rolul lui CV Tudor n-ar mai avea sens.

Facem precizarea că, dincolo de taxarea acestei mizerabile manipulări a PSD, opinia noastră despre Raed Arafat este una cât se poate de normală. Ca şi cea despre vecinul cu care ne salutăm, cu simpatie, în fiecare dimineaţă. Nu ne aşteptăm însă ca Raed Arafat să iasă şi să apună că ce face PSD este o mare porcărie. Şi că, dacă ar fi procedat aşa tot timpul, el n-ar fi ajuns niciodată acolo unde este.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…