EXCLUSIV/Cioloș va veni cu un Guvern de CURĂȚEI. ZMEII români de la Bruxelles l-au REFUZAT, sunt prea SCUMPI..

EXCLUSIV/Cioloș va veni cu un Guvern de CURĂȚEI. ZMEII români de la Bruxelles l-au REFUZAT, sunt prea SCUMPI..

Din păcate, nu putem să vă dăm o vești senzaționale. Cu feți-frumoși sau zmei care vin să schimbe România într-un an. Toate sursele indică un insucces al premierului desemnat Dacian Cioloș de a sparge din prima carapacea crescută în ultimii 26 de ani peste bugetul anual al României.

Va veni cu o formulă de guvern alcătuită din oameni cât de cât onești, gen Bogdan Aurescu, care au însă frică de șefi. N-au ''instrument'' pentru carapace. Poate că va reuși să aducă și vreo doi-trei spălați de pe la Bruxelles, dar nu dihăniile despre care se vorbea, ci niște funcționărași mai răsăriți, care se pot suspenda pentru câteva luni, un an.

Din ăia cu salarii de sub 5000 de euro. Dihăniile, adică românii care au reușit să ajungă în poziții de decizie, cu salarii de peste 7000 de euro lunar, chiar de peste 10.000 în cazul unora, l-au refuzat politicos. Cel puțin până acum, la ora când redactăm acest material. Marea miză ar fi să o convingă pe Laura Ștefan să preia portofoliul Justiției. În Parlament e deja sevraj pe chestia asta! Se pare că nici aici nu va reuși, fata e admisă la o bursă în SUA. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia