EXCLUSIV/Dragnea, ȚĂRĂNUȘUL, a plecat în Brazilia. Să mai pună și el două trei uluci la gardul de la casă

EXCLUSIV/Dragnea, ȚĂRĂNUȘUL, a plecat în Brazilia. Să mai pună și el două trei uluci la gardul de la casă

Țărănușul penal și afemeiat de la Teleorman, Liviu Dragnea, a dat repede fuga până în Brazilia. A plecat luni, cu noaptea în cap, să fie cam pe la ceas de seară în orașul unde are și el o amărâtă de căsuță, în Brazilia, la Fortaleza.
Dragnea a plecat luni dimineață spre Lisabona, de pe Otopeni, cu o cursă TAP, care a decolat la ora 5.00. Din Portugalia, fostul vicepremier s-a îmbarcat într- o cursă spre Brazilia, destinația finală fiind Fortaleza -centrul regiunii Ceara, ne-au precizat sursele noastre bine informate. 

Nu este prima dată când Liviu Dragnea își petrece vacanța la Fortaleza, unde, așa cum spuneam, are o proprietate. În 2013, pe vremea când Dragnea era vicepremier, Dragnea și-a făcut vacanța, tot la Fortaleza, cu Darius Vâlcov și Cătălina Ștefănescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...