EXCLUSIV/Fost general SIE, avertisment-şoc:Despre Ponta s-a spus doar jumătate de adevăr.,,Prin noi înşine!'' este noua linie care va fi urmată de România.(II)

EXCLUSIV/Fost general SIE, avertisment-şoc:Despre Ponta s-a spus doar jumătate de adevăr.,,Prin noi înşine!'' este noua linie care va fi urmată de România.(II)

,,Dumneavoastră credeţi că demersul preşedintelui Traian Băsescu a fost făcut fără ca acesta să îi fi informat pe partenerii noştri nord-atlantici? Eu cred că mai degrabă este o acţiune concertată, de mai mare amploare. Iar apariţia numelui unui pion din această reţea cu conexiuni ruseşti nu este decât un episod mărunt dintr-un război care va produce multe victime. Pentru că penetrarea sistemului politic românesc cu aceste cozi de topor care fac jocurile Moscovei a devenit supărătoare. Mai ales după devoalarea reţelei din PNL, care îl are drept cap de pod pe Radu Stroe. Să nu credeţi nimic din ce spune şi face deocamdată Meleşcanu.

Semnalul ferm primit de Ponta înaintea deplasării în SUA- pentru că asta a fost- nu a fost o vizită, arată că partenerii noştri americani nu îl acceptă ca pe un partener de dialog. Dar eu spun că este mai mult decât atât. Iar aceste aspecte se vor devoala în curând.

,,Prin noi înşine!'' este noua linie care va fi urmată de România. Ea presupune retragerea între graniţe, delimitarea, după modelul Orban, de preceptele Uniunii Europene. România se află, în acest moment, într-o situaţie dramatică din punct de vedere al finanţării. Pentru că în ultimii doi ani s-au făcut împrumuturi uriaşe. Iar realitatea crudă, că va trebui să returnăm, ca penalităţi, sume uriaşe către UE, este ţinută sub capac.''

S-a întrebat cineva de ce oare Victor Ponta n-a mai fost primit de nimeni în Europa? Şi că, brusc, a devenit acul de păr din cocul zburlit al Balcanilor? 

Însă, despre de ce tace Crin Antonescu şi legăturile suspecte ale Adinei Vălean, despre cine este cu adevărat Ilie Sârbu şi ce rol a jucat el în ascensiunea ginerelui, aşa cum v-am obişnuit, pe larg, în WEEK-END.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA