EXCLUSIV/Iohannis a dat la Iaşi OK-ul pentru SCHIMBAREA lui Ponta

EXCLUSIV/Iohannis a dat la Iaşi OK-ul pentru SCHIMBAREA lui Ponta

Preşedintelui Klaus Iohannis i-a fost prezentat la Iaşi scenariul schimbării majorităţii din Parlament care va funcţiona la votul pentru moţiunea de cenzură. Iar Iohannis şi-a dat acordul pentru acest plan. 

Pe cine se bazează noua majoritate? Pe cei 30-32 parlamentari aduşi de Mircea Geoană. Pe cei mai mulţi dintre parlamentarii PC care se vor înrola sub comanda lui Cristian Popescu-Piedone. Însă cele mai strânse negocieri, declanşate imediat după sărbători, se duc cu echipa lui Gabriel Oprea. Care trebuie să accepte pierderea multora dintre privilegiile din prezent. Grupul minorităţilor naţionale a cerut să se pună sub directa asumare a preşedintelui Iohannis însă acesta a refuzat. Cea mai grea misiune o are Vasile Blaga. Cel care, tradiţional, a fost negociatorul cu UDMR. Liderii UDMR fac cele mai mari probleme. Iar sursele noastre spun că Blaga nu a fost niciodată atât de nervos şi spurcat la gură ca acum când vine vorba despre maghiari.

La rândul său, Ponta ştie mare parte dintre aceste manevre. Şi ştie că orice ar face, dacă Gabriel Oprea va decide să treacă de partea lui Iohannis, soarta lui este pecetluită. Însă nu mai poate face prea multe mişcări. La uşa lui Oprea stau de pază procurorii DNA.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 VIDEO Andreea Tonciu, umilită pe stradă de o tânără fără complexe