EXCLUSIV/Oprea l-a ASIGURAT pe Iohannis că NU SPRIJINĂ un PSD condus de Liviu Dragnea

EXCLUSIV/Oprea l-a ASIGURAT pe Iohannis că NU SPRIJINĂ un PSD condus de Liviu Dragnea

Președintele și-a luat timp în lupta cu Victor Ponta prin retrimiterea în Parlament a Codului Fiscal. Klaus Iohannis a primit cuvântul lui Gabriel Oprea că nu va mai sprijini parlamentar un PSD condus de Liviu Dragnea. Dealtfel, Oprea a făcut acest anunț și la ședința PSD  de săptămâna trecută. Ponta a încercat să-l convingă pe Dragnea să renunțe la ideea de a-și depune candidatura pentru conducerea interimară a PSD dar nu a reușit. El, ca și alți baroni și parlamentari PSD îl suspectează deja pe Ponta că vor să îi elimine pe cei care au asigurat până acum voturile din teritoriu.

Iohannis a făcut o mișcare strategică. Mai mult, el a anunțat că odată cu nominalizarea unui nou prim-ministru va solicita și un audit guvernamental. Vreau să știu precis de unde plecăm, să despărțim adevărul de minciună, ar fi spus el în ședința cu aparatul tehnic care a stabilit poziția președinției în legătură cu nepromulgarea Codului Fiscal. Conform datelor furnizate președintelui Iohannis de către BNR, Guvernul Ponta s-a împrumutat în ultimii 3 ani cu peste 15 miliarde de euro. În plus, anvelopa salarială convenită cu FMI, Banca Mondială și UE, a sărit de mult din țâțâni. Și nu numai.

Următoarele două săptămâni sunt decisive.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”