EXCLUSIV/Ponta s-a pozat culegând roşii în sera lui Năstase de la Cornu

EXCLUSIV/Ponta s-a pozat culegând roşii în sera lui Năstase de la Cornu

Ponta a lipsit, în mod neaşteptat, din peisajul mediatic în cursul dimineţii de duminică. Când tot soborul politic s-a îngrămădit la mormântul lui Avram Iancu de la Ţebea. Profitând de liniştea creată în jurul lui cu acest prilej, Victor Ponta s-a retras la Cornu, la vila soţiei sale. Unde, tot neobservat a trecut amănuntul, în ultimul an s-au făcut lucrări de modernizare de circa 100.000 euro. Nu mai aducem aminte nici că Daciana Sârbu a făcut această vilă la vârsta de 24 de ani. 

Cert este că, în loc să-şi vadă de treabă, nimeni nu băgase de seamă că se află la Cornu, Geoană 2 a aruncat nişte poze pe Facebook. Unde apare culegând roşii. Dar nu la el în grădină, ci în sera de pe moşia lui Adrian Năstase. 

Că nu se va putea abţine să nu se ducă să-şi vadă tăticul spiritual intuia toată lumea, dar să te mai şi pozezi culegându-i roşiile lui Năstase este şi sfidare şi prostie în acelaşi timp. Un imbecil.

Bineînţeles că presa aservită s-a grăbit să dea ştirea cu Ponta culegătorul de roşii pe nemestecate, în goana după clicuri şi după contracte de campanie generoase. După modelul ştirii cu ce s-a întâmplat în camera de hotel a lui Ioan Rus, la Beijing. Nu e de mirare că Ponta şi Şova îşi permit să-i repeadă şi să-i ironizeze în faţă pe reporterii de teren. Nimeni nu îi apără, săracii, de aceşti cretini aroganţi.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

4 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia