EXCLUSIV/Preşedintele Iohannis va TĂIA în CARNE VIE/Coldea va fi SACRIFICAT

EXCLUSIV/Preşedintele Iohannis va TĂIA în CARNE VIE/Coldea va fi SACRIFICAT

Preşedintele Klaus Iohannis este foarte afectat de scandalul în care este implicat principalul serviciu de informaţii de câteva zile. Mai ales că el a survenit la scurt timp după plecarea intempestivă din fruntea SRI a directorului civil George Maior.

Conform sursei noastre, în primele momente, Iohannis s-a temut că este o operaţiune de compromitere a mandatului său. Că va fi atras şi el în scandal. Iar temerile i-au fost alimentate de alegaţiile Elenei Udrea care, în primele sale declaraţii a făcut legături între Coldea şi Iohannis. Afirmaţii pe care nu le-a mai făcut ulterior.

Potrivit aceleiaşi surse, Klaus Iohannis va proceda, după audierea lui Coldea în comisia parlamentară, care oricum este un moft, la numirea rapidă în fruntea serviciului a unui şef civil. Iar acesta, sub pretextul formării unei echipe, îi va lua capul lui Coldea. Foarte frumos. Şi fără scandal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?