EXCLUSIV/Sebastian Ghiţă-premier/Radu Tudor-şef SIE/Tăriceanu, Meleşcanu şi Maior-petarde de campanie

EXCLUSIV/Sebastian Ghiţă-premier/Radu Tudor-şef SIE/Tăriceanu, Meleşcanu şi Maior-petarde de campanie

Variantele de prim-ministru fluturate pe la televizoare şi prin presa aservită PSD nu sunt decât petarde de campanie. Menite să provoace derută în rândul liderilor şi votanţilor PNL, dar şi să dea o aură de democraţie PSD şi candidatului său.

Realitatea este cu totul alta. Mult mai râncedă şi mai perfidă. Arătând de fapt cine este în spatele lui Victor Ponta. Cine va lua de fapt puterea deplină în România. 

Pentru că prim-minstru va fi desemnat de Victor Ponta Sebastian Ghiţă. Ghiţă este cel care are în spate generalii care vor pune mâna pe toată puterea. Iar Ponta nu va fi decât un Ion Iliescu mai tânăr. Odată instalat la Cotroceni va fi un preşedinte de paie. Iar şeful SIE va fi Radu Tudor. El a rămas variantă pentru ocuparea acestui post, în înţelegere cu Voiculescu, încă din vremea fondării defunctului USL. Crin Antonescu, dacă mai are o urmă cât de mică de bun-simţ faţă de poporul ăsta, care l-a făcut pe el senator şi pe soţie europarlamentar, ar trebui să iasă şi să confirme acest lucru. Că lui Voiculescu i s-a promis postul de şef SIE pentru Radu Tudor.

Comisarul.ro a fost prima publicaţie din Romănia care a spus că Sebastian Ghiţă va fi noul şef al PSD. Lumea a crezut atunci că facem glume..

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…