EXCLUSIV/Sebastian Ghiţă-premier/Radu Tudor-şef SIE/Tăriceanu, Meleşcanu şi Maior-petarde de campanie

EXCLUSIV/Sebastian Ghiţă-premier/Radu Tudor-şef SIE/Tăriceanu, Meleşcanu şi Maior-petarde de campanie

Variantele de prim-ministru fluturate pe la televizoare şi prin presa aservită PSD nu sunt decât petarde de campanie. Menite să provoace derută în rândul liderilor şi votanţilor PNL, dar şi să dea o aură de democraţie PSD şi candidatului său.

Realitatea este cu totul alta. Mult mai râncedă şi mai perfidă. Arătând de fapt cine este în spatele lui Victor Ponta. Cine va lua de fapt puterea deplină în România. 

Pentru că prim-minstru va fi desemnat de Victor Ponta Sebastian Ghiţă. Ghiţă este cel care are în spate generalii care vor pune mâna pe toată puterea. Iar Ponta nu va fi decât un Ion Iliescu mai tânăr. Odată instalat la Cotroceni va fi un preşedinte de paie. Iar şeful SIE va fi Radu Tudor. El a rămas variantă pentru ocuparea acestui post, în înţelegere cu Voiculescu, încă din vremea fondării defunctului USL. Crin Antonescu, dacă mai are o urmă cât de mică de bun-simţ faţă de poporul ăsta, care l-a făcut pe el senator şi pe soţie europarlamentar, ar trebui să iasă şi să confirme acest lucru. Că lui Voiculescu i s-a promis postul de şef SIE pentru Radu Tudor.

Comisarul.ro a fost prima publicaţie din Romănia care a spus că Sebastian Ghiţă va fi noul şef al PSD. Lumea a crezut atunci că facem glume..


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro