''EXPLOZIV''/Caracalul se dezice de Cristiana Anghel: “E o RUȘINE chiar şi pentru oraşul nostru!”

''EXPLOZIV''/Caracalul se dezice de Cristiana Anghel: “E o RUȘINE chiar şi pentru oraşul nostru!”

Există o limită chiar şi pentru “oraşul minunilor”! În urmă cu câteva minute, Primăria Caracal i-a retras cetăţenia învăţătoarei greviste Cristiana Anghel, declarând despre aceasta că “ne face de ruşine până şi pe noi, ce dracu!”. 

“S-o fi răsturnat pe meleagurile noastre căruţa cu proşti, dar TIR-ul cu imbecili odioşi căutaţi-l în altă parte”, s-a răstit un consilier local din Caracal, încercând din răsputeri să se încalţe cu un fes. “Cu ocazia asta o numim pe doamna Anghel persona non grata. Să nu mai calce prin Caracal până nu se mai cultivă naibii un pic. Avem şi noi demnitatea noastră.”

Potrivit istoricilor, alungarea cuiva din Caracal e un eveniment rar, oraşul fiind cunoscut în trecut pentru toleranţa pe care a arătat-o faţă de neamurile proaste. “În vechime, aici erau trimişi tâmpiţi din întregul Imperiu Otoman, pentru că nu-i deranja nimeni şi puteau trăi în armonie”, spune Decebal Popescu, cercetător.

Surse oficiale transmit că autorităţile caracalene au hotărât în regim de urgenţă renovarea şcolii din localitate, susţinând că “am râs, am glumit, dar acum treaba a cam scăpat de sub control”.

Acest articol este un PAMFLET Timesnewroman.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

3 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...