EXPLOZIV/Ce ȘTIE Dragnea despre Oprea? ''Ponta are INSTRUMENTELE NECESARE dacă vrea să-l DEMITĂ!''

EXPLOZIV/Ce ȘTIE Dragnea despre Oprea? ''Ponta are INSTRUMENTELE NECESARE dacă vrea să-l DEMITĂ!''

Liviu Dragnea știe, după câte se pare, mai multe lucruri despre circumstanțele în care a murit polițistul care era antemergător în coloana lui Oprea marți seară. Declarația lui este mai mult decât rezervată și rece, semn că zvonurile privind persoanele cu care se afla Oprea în mașină la momentul producerii tragediei nu sunt chiar zvonuri.

Legat de poziția lui Gabriel Oprea, Dragnea spune că sunt două aspecte ale problemei. Un aspect este cel legat de legalitate și toată lumea vrea să afle ce s-a întâmplat, iar oamenii legii, procurorii și polițiștii au adunat toate datele necesare pentru a  stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și un alt aspect este referitor la demisia lui Oprea. 

Președintele PSD a spus că a fost întrebat în ultimele zile dacă Gabriel Oprea ar trebui să demisioneze și a răspuns că această întrebare trebuie pusă lui Oprea, iar întrebarea dacă Oprea va fi demis ar trebui pusă lui Victor Ponta, Dragnea arătând că fiecare își gestionează propria onoare. Ba, mai mult, a întărit, făcând o afirmație fără să i se pună o întrebare: ''Ponta are INSTRUMENTELE NECESARE dacă vrea să-l DEMITĂ!''

Dacă ascultați de la minutul 4.30 până la minutul 5.00 veți vedea că Dragnea se aștepta și se așteaptă ca Oprea să demisioneze.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…