EXPLOZIV/Cristoiu și ASOCIAȚII, SUGACII de la ''ȚÂȚICA'' Elenei Udrea

EXPLOZIV/Cristoiu și ASOCIAȚII, SUGACII de la ''ȚÂȚICA'' Elenei Udrea

Dacă îl mai vedeți pe Ion Cristoiu lingându-se cu Nuți prin studiouri, în special pe la B1 TV, aveți mai jos explicația. Mai mult, poate vede și DNA-ul de ce îi dă nea Ion cu Binomul după ce a primit în plic această temă de la blondina lui Băsescu. Nimeni din așa-zisa presă mainstream din România NU ÎNDRĂZNEȘTE să publice aceste date despre ''MAESTRU''.

1. Rețeaua contractelor din bani publici a lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu ( director de dezvoltare B1 TV)- Antohe Zaharia:

Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV) şi afaceristul Antohe Zaharia au beneficiat de contracte din bani publici în sumă de 365.553 euro, în perioada 2007- 2012 doar prin firma S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău.

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV) – Antohe Zaharia, contracte de 73.536 euro de la Consiliul Concurenței, în timpul guvernării Călin Popescu Tăriceanu:

– 3 August 2007– firma SC Vega Prod’94 SRL din Buzău a lui Antohe Zaharia a câştigat licitaţia publică deschisă organizată de Consiliul Concurenţei, condus de președintele interimar, Alexe Gavrilă (PNL), şi implicit un contract de prestare de servicii de creaţie, grafică, design, tehnoredactare, mostră BT şi tipărire, în valoare de 250.923 Ron.

Au fost primite 4 oferte, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, contractul nu a putut fi subcontractat şi nu a fost legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare. Nu s-a organizat licitaţie electronică.

– 30 Octombrie 2008– Consiliul Concurenței, condus de președintele Gheorghe Oprescu, a atribuit firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare 79.991 Ron fără TVA, pentru achiziționarea de servicii de creație grafică, design, machetare DTP, tehnocredactare, mostră BT și tipărire.

Consiliul Concurenței a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 4 oferte. În anunțul de atribuire 49064/30.10.2008 se susține că oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic a fost criteriul de atribuire.

Tipografia lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1 TV) a mai derulat contracte în perioada 2008-2010 cu Consiliul Concurenței. Buletinul trimestrial al acestei instituții a fost tipărit tot de firma lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV).

Tot firma lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV) a tipărit și cele două volume ( a câte 400 de pagini), ”Cadrul comunitar şi naţional în domeniul ajutorului de stat” publicate de Consiliul Concurenţei.

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV)- Antohe Zaharia, contracte de 45.171 euro de la Ministerul Culturii, condus de Adrian Iorgulescu:

– 11 Decembrie 2007– Guvernul Călin Popescu Tăriceanu, PNL. Ministerul Culturii şi Cultelor, condus de Adrian Iorgulescu (PNL), a atribuit firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de 189.772 Ron fără TVA, pentru achiziționarea serviciilor de tipărire materiale personalizate.

Ministerul Culturii și Cultelor a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 2 oferte. În anunţul de atribuire 374/ 11.12.2007 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

– 12 Septembrie 2008– Guvernul Călin Popescu Tăriceanu, PNL.Ministerul Culturii și Cultelor, condus de Adrian Iorgulescu (PNL) a atribuit tot firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare 13.500 Ron fără TVA, pentru achiziționare servicii de tipărire ( servicii de tipărire de 3000 de exemplare de cărți, 500 de exemplare broșuri și 500 de exemplare afișe).

Ministerul Culturii și Cultelor a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 6 oferte. În anunțul de atribuire 40515/12.09.2008 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Există mai multe contracte oferite de Ministerul Culturii, în perioada 2008-2009, tot firmei TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, deţinută de Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV).

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV)-Antohe Zaharia, contract de 37.786 de euro de la Ministerul Mediului, condus de Attila Korodi:

– 11 Martie 2008– Guvernul Călin Popescu Tăriceanu, PNL. Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, condus de Attila Korodi (UDMR) a atribuit firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de 170.036,80 Ron fără TVA, pentru realizarea de materiale informative privind Programul Operaţional Sectorial Mediu (tipărire în limbile română şi engleză a broşurii de prezentare a Programului Operaţional Sectorial Mediu, tipărire mape, tipărire afişe informative, imprimare pixuri, realizare banner, personalizare CD prezentare, realizare design şi execuţie genţi personalizate).

Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile a atribuit contractul în condiţiile în care fuseseră primite 5 oferte.

În anunțul de atribuire 13082/11.03.2008 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Contract de 73.333 euro cu dedicație de la Elena Udrea pentru Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1TV):

– 10 Februarie 2011– Guvernul Emil Boc 2. Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, condus de Elena Udrea (PDL), a atribuit prin licitație deschisă firmei S.C. TIPOGRUP SRL din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de330.000 Ron fără TVA, pentru servicii pentru editarea, tipărirea și distribuția revistei REGIO pentru Programul Operațional Regional.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a susținut în anunțul de atribuire 111853/10.02.2011 că oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic a fost criteriul de atribuire iar, în mod ciudat, numai o singură ofertă a fost primită de ministerul condus de Elena Udrea- de la firma lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1TV), în condiţiile în care anunţul de participare a fost făcut cu mai bine două luni jumătate înainte, respectiv pe 22 Noiembrie 2010, însă nu au fost anunţuri publicate anterior privind acelaşi contract.

Firmei S.C. TIPOGRUP SRL din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV) a fost declarată câștigătoare, în lipsa concurenței, însă cerințele MDRT au fost legate de executarea în ultimii 2 ani a minimum 5 contracte de tipărire publicații și editarea în ultimii 3 ani a minimum 3 contracte de editare publicații.

Contractul nu a putut fi subcontractat, nu a fost legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare şi nu s-a organizat licitaţie electronică.

Alte 73.333 de euro de la firma Louis Berger, la o zi după contractul cu dedicație de la Elena Udrea:

– 11 Februarie 2011– Pe 10 Februarie 2011, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismlui, condus de Elena Udrea, a atribuit firmei lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de330.000 Ron fără TVA, pentru servicii pentru editarea, tipărirea și distribuția revistei REGIO pentru Programul Operațional Regional.

În următoarea zi, pe 11 Februarie 2011, firma Louis Berger, compania de consultanţă care acţiona în numele SC COMPANIA DE ULTILITĂŢI PUBLICE FOCŞANI în cadrul POS Mediu, ce derula prin fonduri europene programul de Reabilitare şi Modernizare a sistemului de Apă şi Canalizare în judeţul Vrancea a oferit în urma unei licitaţii deschise contractul de publicitate a acestor lucrări firmei lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), TIPOGRUP PRESS S.A. BUZĂU.

Contractul a fost în valoare de 884.310 Ron fără TVA iar firma Louis Berger a oferit contractul firmei lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV) în condiţiile în care fuseseră primite 5 oferte.

În anunțul de atribuire 111309/11.02.2011 se precizează că oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic a fos criteriul de atribuire, contractul nu poate fi subcontractat, că nu s-a organizat licitaţie electronică iar contractul este legat de un proiect/program finanțat din fonduri comunitare.

Cu câteva luni înainte, în August 2010, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, condus de Elena Udrea, atribuia, prin licitație restrânsă, firmelor Louis Berger (Franța), Lattanzio e Associati (Italia) și Project Management (Irlanda) un contract de 5,5 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de instruire a personalului implicat în Programul Operațional Regional (POR) și al instituțiilor beneficiare. Elena Udrea este originară din Buzău.

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV)-Antohe Zaharia, contract de 4.666 euro de la Agenția pentru Strategii Guvernamentale, din subordinea lui Călin Popescu Tăriceanu:

– 14 August 2008– Guvernul Călin Popescu Tăriceanu. PNL. Agenția pentru Strategii Guvernamentale, aflată în subordinea premierului, a atribuit firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de 21.000 Ron fără TVA, pentru tipărire și distrubuire broșuri.

Agenția pentru Strategii Guvernamentale a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 6 oferte.

În anunțul de atribuire 36887/14.08.2008 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV)-Antohe Zaharia, contracte de 48.170 euro de la Prefectura Vrancea, în timpul guvernării Călin Popescu Tăriceanu (PNL) și Victor Ponta (USL):

– 9 Decembrie 2008– Guvernarea Călin Popescu Tăriceanu, PNL.Prefectura Vrancea, condusă de Dragoș Mircea, a atribuit prin negociere firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de128.090 Ron fără TVA, pentru servicii de imprimare buletine de vot pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului.

Prefectura Vrancea, condusă de Dragoș Mircea a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 3 oferte.

Prefectura Vrancea susține în anunțul de atribuire 66010/9.12.2008, că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, că nu s-a organizat licitaţie electronică, contractul nu poate fi subcontractat şi contractul nu a fost legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.

– 14 Decembrie 2012– Guvernarea USL. Prefectura Vrancea, condusă de Cătălin Kanty Popescu (PSD) a atribuit prin negociere firmei S.C. TIPOGRUP PRESS S.A. din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de 88.677,18 Ron fără TVA, pentru servicii de imprimare buletine de vot care se folosesc la alegerile pentru Camera Deputaților și Senatului din anul 2012 ( ridicarea hârtiei necesare imprimării buletinelor de vot de la ANRSPS București, întocmirea machetelor buletinelor de vot prin mijloace proprii, imprimarea buletinelor de vot, capsarea buletinelor de vot, ambalarea buletinelor de vot în pachete de 100 de bucăți, ambalarea se va efectua pe tipuri de buletine de vot, pe colegii- livrarea buletinelor la o locație din Focșani care va fi comunicată de autoritatea contractantă).

Prefectura Vrancea a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 3 oferte.

În anunțul de atribuire 139407/14.12.2012 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, că nu s-a organizat licitaţie electronică, contractul nu a putut fi subcontractat şi contractul nu a fost legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare, iar anunţuri publicate anterior privind acelaşi contract nu au existat.

Firma lui Ion Cristoiu- Vlad Pufu (B1TV)-Antohe Zaharia, contract de 9555 de euro de la Primăria Buzău condusă de Constantin Boșcodeală (PSD)

– 10 Octombrie 2010– Primăria Buzău, condusă de Constantin Boșcodeală ( PSD) a atribuit firmei S.C. TIPOGRUP PRESS SRL din Buzău, a lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1TV), un contract de servicii, în valoare de 43.000 Ron fără TVA, pentru servicii de publicitate și informare pentru Reabilitarea Rețea de drumuiri și stații de transport din zona de acțiune urbană a municipiului Buzău.

Primăria Buzău, codusă de Constantin Boșcodeală a atribuit contractul în condițiile în care fuseseră primite 4 oferte.

În anunțul de atribuire 143460/10.10. 2011 se susține că prețul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

                                                        *****

2. În Noiembrie 2006, în timpul guvernării PDL- PNL, Uniunea Română de Transport Public, un ONG cu statut de utilitate publică ce reprezintă transportatorii urbani din România, a organizat cursul de 3 zile ”Modalități de accesare a fondurilor structurale ale UE”, în 4 zone din țară: Iași, Arad, Buzău, București. 

În București, participanții la cursurile URTP au fost puși să se cazeze la Euro Hotel & Suites, de pe Calea Plevnei nr. 10 și la Hostel Euro International de pe str. Gheorghe Polizu, nr. 4, sector 1, compania Euro Hostels Internațional fiind deținută la acea vreme de Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea.

În Buzău, participanții la cursurile URTP au fost puși să se cazeze la Hotelul Pietroasa, aparținând asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV) în firma Tipogrup Press SRL, Antohe Zaharia.

Cazarea la Hotelul Pietroasa din Buzău, aparținând lui asociatului lui Ion Cristoiu, Antohe Zaharia era una dintre cele mai scumpe la acea vreme (2006): Camera Single/ 160 ron/ Noapte și Camera Dublă/ 180 ron/ Noapte.

Ulterior, Uniunea Română de Transport Public a derulat fonduri europene prin MDRT condus de Elena Udrea, originară din Buzău.

                                                *****

3. Asociatul și prietenul lui Cristoiu și-a modernizat propriul hotel cu centru SPA, dușuri emoționale, duș tropical și baie turcească după ce a primit 1, 34 milioane de euro bani nerabursabili europeni prin MDRT, în mandatul Elenei Udrea

Antohe Zaharia, zis și Zică Antohe, asociatul lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV) în firma Tipogrup Press SRL, patron și manager al Hotelului Pietroasa din Buzău a beneficiat de bani nerambursabili europeni, prin ministerul condus de Elena Udrea, în valoare de 5.494.910 lei. Plățile au fost făcute prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5: ”Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”.

SC Pietroasa SA Buzău, deținută de Antohe Zaharia, asociatul lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV) în firma Tipogrup Press SRL, a beneficiat în proiectul ”Modernizarea și extinderea Complexului Hotelier Pietroasa Buzău” de fonduri de 1.346.792 de euro (curs BNR Martie 2010- 1 euro/4,08 lei), în cadrul programului de creare, dezvoltare și modernizare a infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice, gestionat de MDRT sub mandatul de ministru al Elenei Udrea.

Modernizarea hotelului asociatului lui Cristoiu, suprapusă peste mandatul de ministru al Elenei Udrea
Proiectul în valoare totală de 3.224.211 de euro ( 13.154.779,37 lei) pentru Hotelul Pietroasa din Buzău al asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV) s-a derulat începând cu data de 3 Martie 2010, la doar trei luni după ce Elena Udrea a devenit ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului și a fost finalizat pe 3 Martie 2012, la doar o lună după ce Elena Udrea a părăsit funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. Elena Udrea este originară din Buzău.

Modernizarea hotelului lui Zică Antohe s-a făcut pe o perioadă de 24 de luni, respectiv 2 ani, s-a suprapus pe ministeriatul Elenei Udrea și a vizat lucrări de construcție a unei aripi noi a hotelului, execuție a unor lucrări de sistematizare exterioară, amenajare a unei parcări acoperite la parterul hotelului, achiziția dotărilor specifice pentru camerele de cazare, dotarea camerelor cu mobilier clasic și creșterea cu 20% a numărului de locuri de muncă în cadrul societății.

Inițial, hotelul asociatului lui Cristoiu costa în total 2, 24 milioane de euro. De la 1,24 la 1,34 milioane de euro bani europeni nerambursabili prin MDRT
                          ”Modernizarea și extinderea Complexului Hotelier Pietroasa”, hotel deținut de asociatul lui Ion Cristoiu și a lui Vlad Pufu (B1 TV) a avut a avut inițial, când a fost atribuit, în Martie 2010, o valoare eligibilă mai mică, pentru a accesa și a i se atribui prin MRDT bani nerambursabili europeni.

Astfel, valoarea eligibilă comunicată inițial a fost în total de 9.159.890 lei ( 2,24 milioane de euro), din Fondul structural European pentru Dezvoltare Regională s-au alocat inițial 5.074.009, 44 lei (1.243.629 euro) iar în final, fondurile europene nerambursabile au fost suplimentate ajungându-se astfel la suma comunicată de 5.494.910 lei (1.346.792 de euro).

Tot cifrele inițiale ale proiectului din Martie 2010 arătau că prefinanțarea dedusă a fost de 1.920.000 lei ( 470.588 euro), contribuția privată a fost de doar 3.382.672, 96 lei ( 829.086 euro) iar totalul cheltuieli eligibile a fost de 8.456.682, 40 lei (2.072.716 de euro).

Hotelul asociatului lui Cristoiu s-a modernizat de fapt cu 3,22 milioane de euro

Hotelul modernizat Pietroasa al asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV) a fost pus în funcțiune în Martie 2012 și a fost inaugurat pe 26 Aprilie 2012.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului a anunțat, printr-un comunicat, pe 26 Aprilie 2012, chiar în ziua inaugurării, cifrele totale finale acordate din bugetul european privind modernizarea Hotelului asociatului lui Ion Cristoiu.

Astfel, potrivit MDRT, hotelul realizat prin proiectul Modernizarea și extinderea Complexului Hotelier Pietroasa Buzău a fost în valoare totală de 13.154.779, 37 lei ( 3.224.211 de euro), din care 5.495.910 de lei ( 1, 34 milioane euro) au reprezentat-o finanțarea din fonduri europene nerambursabile, iar până la data de 20 Aprilie 2012, în cadrul programului Regio au fost încheiate la nivelul județului Buzău nu mai puțin de 56 de contracte de finanțare, în valoare totală de 310, 52 milioane de lei, din care 196,39 milioane de lei ( 48, 13 milioane de euro) din fonduri europene nerambursabile.

Asociatul lui Cristoiu a anunțat la final alte sume. Avea bani, a investit cu 1 milion de euro mai mult

În ziua inaugurării, conform cifrelor afişate și comunicate oficial, asociatul lui Ion Cristoiu şi al lui Vlad Pufu (B1 TV), Antohe Zaharia a susţinut că valoarea totală a investiţiei a fost de 12.645.117, 30 de lei, respectiv de 3. 099.293 de euro ( valoarea euro la data demarării investiției și accesării sumelor- curs Martie 2010- 1 euro/4,08 ron) și nu 3.224.211 de euro cât a anunțat MDRT, dintre care 7.149.207, 30 de lei (1.752.257 euro) o reprezintă contrbuţia societăţii Pietroasa şi 5. 495.910 lei (1.347.036 euro) din fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional ”Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”.

Suma de 3,09 milioane de euro comunicată de afaceristul Antohe Zaharia este însă mai mare decât cea comunicată inițial de MDRT, respectiv de 2, 24 milioane de euro, dar mai mică decât cea comunicată final tot de MDRT, respectiv de 3,22 milioane de euro. 

Diferența dintre suma de 3.382.672, 96 lei (829.086 de euro) comunicată inițial de MDRT ca fiind contribuția privată a asociatului lui Cristoiu și cea finală comunicată tot de MDRT- 7.149.207, 30 de lei (1.752.257 de euro) contrbuţie a societăţii Pietroasa arată că Zică Antohe a avut bani de modernizarea propriului hotel, investind cu aproape 1 milion de euro mai mult.

Centru Spa, fitness, dușuri emoționale – „Experience Fresh”, duș tropical, baie turcească, sală de relaxare din bani nerambursabili europeni, prin ministerul condus de Elena Udrea pentru asociatul lui Cristoiu

Noua structură de cazare a Hotelului Pietroasa al asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV), după investiția de milioane de euro din bani nerambursabili europeni derulați prin ministerul condus de Elena Udrea, a ajuns să mai aibă 24 de camere duble, alte 6 apartamente cu un cost de 160 de euro/ apartament, sală de conferinte dotatã cu aparaturã, centru SPA, salã de fitness, duşuri emoţionale „Experience Fresh”și duș tropical, baie turcească/ Hammam, salã de relaxare și restaurant.

Elena Udrea n-a mai apucat să taie panglica la hotelul afaceristului lui Cristoiu. Au venit Cristian Petrescu, toată floarea cea vestită a Buzăului, plus un sobor de preoți

La inaugurarea hotelului modernizat Pietroasa al asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV) a participat, tot pe 26 Aprilie 2012, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Cristian Petrescu, un apropiat al Elenei Udrea. Elena Udrea n-a fost prezentă la inaugurarea hotelul asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu ( B1 TV), nemaifiind de 2 luni în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului. 

Presa locală a notat că la eveniment au mai participat şi primarul PSD al Buzăului, fin al lui Antohe Zaharia, Constantin Boşcodeală, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, prefectul Paul Beganu, deputatul PDL și președintele PDL Buzău Cezar Preda, oameni de afaceri, politicieni, preşedintele Grup Romet, Constantin Toma, administratorul Concas Buzău, Ionel Gagu, preşedintele Tribunalului Buzău, Constantin Florescu, directorul Registrului Comerţului, Sorin Lazăr, directorul Direcţiei de Finanţe Publice Buzău, Liviu Ilie, directorul Casei Judeţene de Pensii, Carmen Androne, comisarul şef Marin Ion, inclusiv un sobor de preoți.

În ziua inaugurării Hotelului Pietroasa, 26 Aprilie 2012, asociatul lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV), Antohe Zaharia, zis și Zică Antohe, manager al hotelului, a declarat: ”Ziua de 26 Aprilie nu a fost aleasă întâmplător pentru deschiderea noii structuri de cazare, această dată fiind și prima mea zi de muncă, în anul 1981 în cadrul unității Popasul Merei.În anul 1984, am preluat, prin metoda MEBO societatea Pietroasa, fost OJT Buzău. În perioada 1994-2000, am refăcut integral complexul Pietroasa. Între anii 2000-2003 am realizat o investiție destul de importantă la Poiana Pinului și anume complexul turistic McPietroasa, ocazie cu care am avut prima experiență legată de contractarea fondurilor europene prin programul Phare.” SURSA  presacurata.wordpress.com



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...