EXPLOZIV/Ghiță, la B1 TV: Dacă nu pleca/FUGEA, Ponta era PUS SUB CONTROL JUDICIAR/Am fost CHEMAT și AMENINȚAT de CINEVA din SERVICII să-l DETERMIN pe Ponta să DEMISIONEZE

EXPLOZIV/Ghiță, la B1 TV: Dacă nu pleca/FUGEA, Ponta era PUS SUB CONTROL JUDICIAR/Am fost CHEMAT și AMENINȚAT de CINEVA din SERVICII să-l DETERMIN pe Ponta să DEMISIONEZE

UPDATE/Sebastian Ghiță a spus la B1 TV că dacă n-ar fi plecat/fugit în Turcia, procurorii l-at fi pus pe Ponta sub control judiciar. Și ar fi fost nevoit să demisioneze. I s-ar fi dat interdicție de a intra în Guvern. Asta îl așteaptă pe Ponta la întoarcere. ”Planul nu s-a terminat. Procurori și ofițeri din servicii vor să-l pună într-o situație umilitoare pe Victor Ponta. Vor să-l facă să-și dea singur demisia. E posibil să-l pună sub control judiciar și să-i interzică să intre în clădirea Guvernului.”, a spus Sebastian Ghiță la B1 tv.

Ținta din acest dosar deschis astăzi nu sunt eu, ci Ponta, a spus Sebastian Ghiță la B1 TV miercuri seară. M-au chemat, am vorbit, am semnat, și la final mi-au zis că nu mai am voie să fac un lucru. Să nu mai vorbescu cu Victor Ponta. Nu pot să spun că SRI este vinovat pentru ce mi se întâmplă. Pot doar să spun că unii stau prea mult pe funcții. Dacă la Parchetul General mandatul este de 3 ani, la unii se pare că nu există limită. Cristoiu a râs și, pentru că Striblea insista, a spus că se înțelege. Afirmațiile lui Ghiță îi vizau pe Coldea și pe Kovesi.

Ponta este fortat sa-si dea demisia. Anumiti oameni din Servicii si un grup de procurori ii vor demisia

Cred si voi duce dovezile procurorului general al Romaniei- ca din cauza ca oameni din serviciile de informatii si anumiti procurori vor ca Ponta să demisioneze.

Victor Ponta este presat sa demisioneze.
Eu am fost amenintat in acest sens in legatura cu Victor Ponta, a declarat Ghiță la B1 TV.

Familia mea e ingrijorata si se asteapta la ce e mai rau.

Ghita refuza sa spuna insa cine l-a amenintat si daca viata i-a fost amenintata

Cand Victor Ponta va reveni in tara, va trebui sa spuna ceea ce i s-a intamplat, ce a simtit cand procurorii i-au intrat in casa, i-au retinut sora si cumnatul..

Nu poti sa te bazezi pe un denuntator, sa il iei pe un oarecare, sa ii creezi o identitate protejata si sa arestezi oameni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...