EXPLOZIV/Încă o MINCIUNĂ a cuplului Iohannis iese la IVEALĂ. Copacii de la Neptun au fost TĂIAȚI pentru un TEREN DE TENIS!

EXPLOZIV/Încă o MINCIUNĂ a cuplului Iohannis iese la IVEALĂ. Copacii de la Neptun au fost TĂIAȚI pentru un TEREN DE TENIS!

Încă o minciună a cuplului Iohannis a fost demontată! Presa care a scris despre tăierea a peste 40 de copaci la ordinul așa-zisei prime-doamne chiar au fost tăiați. Iar RAAPPS a mințit pentru a acoperi această mizerie spunând că s-a tăiat 5 copaci uscați. Copacii de la Neptun au fost tăiați însă pentru a se construi un teren de tenis modern.
 
Cuplul prezidenţial al României Klaus şi Carmen Iohannis vrea să aibă cele mai bune condiţii nu numai atunci când şeful statului se află la muncă, ci şi în concediu. Aşa că s-a dispus ca vila “Nufărul” de la Neptun, reşedinţa de vară a preşedinţilor, să fie amenajată în aşa fel încât să nu lipsească nimic pentru relaxare. În vara acestui an, din incinta complexului rezidenţial au fost tăiaţi mai mulţi copaci, motivul apărut pe piaţă fiind “igienizarea” zonei. Libertatea a aflat că adevăratul motiv pentru care s-a făcut “igienizarea” este cu totul altul, scrie  Libertatea .

Soţii Iohannis sunt cunoscuţi ca mari admiratori ai tenisului, ei având chiar şi antrenor de tenis personal. Cum la Neptun, în Complexul rezidenţial “Lebăda”, nu exista un teren de tenis, s-a dispus construirea unuia, afirmă surse politice pentru Libertatea.

Dar cum nu era destul loc, angajaţii RA-APPS au fost nevoiţi să taie câţiva copaci pentru a face loc terenului sportiv. Cei care s-au ocupat cu amenajarea au avut şi anumite impedimente pe durata lucrărilor.

Cel mai grav a fost atunci când au pus zgura pe teren, zgură care, spun sursele noastre, nu a fost pe placul beneficiarilor. Drept urmare, au cerut înlocuirea acesteia cu una mult mai fină. Începând din concediul viitor sau de ce nu în weekenduri, după ce vremea va permite acest lucru, soţii Iohannis vor putea juca în voie tenis la malul Mării Negre, pe un teren comparabil cu cel de la Roland Garros.






Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa