EXPLOZIV/Ponta i-a DELEGAT lui Oprea ATRIBUȚIILE de prim-ministru/Penalul, ASCUNS în Turcia, de TEAMA DNA

A fost publicat în Monitorul Oficial ordinul prin care Victor Ponta îl însărcinează pe vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul de interne, să conducă activitatea guvernului începând de marți până vineri. Vicepremierul pentru securitate naţională Gabriel Oprea va exercita, în perioada 16 - 19 iunie, atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului, se arată în comunicatul oficial.

După cum a dezvăluit Comisarul.ro, Victor Ponta a plecat sâmbătă de la Baku la Istanbul, cu avionul preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, lăsându-i pe miniştrii Gabriel Oprea şi Nicu Bănicioiu, care l-au însoţit în Azerbaidjan, să se întoarcă singuri acasă.

Plecarea intempestivă a lui Ponta la Istanbul, despre care nici măcar colegii săi de partid nu au ştiut, a fost ţinută secretă până în această dimineaţă, când de la Guvern au apărut informaţii contradictorii despre faptul că a fost sau va fi operat la genunchiul pe care l-a rănit la un meci de baschet.

„S-a acutizat durerea la Baku şi n-a mai suportat”, îl ironiza astăzi un coleg de Guvern pe Victor Ponta, scrie BN 24.ro.

Liderii Coaliţiei, care îl aşteptau astăzi la şedinţă pentru a discuta despre remanierea Guvernului, au fost înştiinţaţi că premierul va lipsi „o perioadă”, că acesta se află la o clinică din Istanbul, unde a fost deja operat la picior şi că, aşa cum ne-au declarat surse guvernamentale, este îngrijit de echipa de medici personali ai preşedintelui turc.

Motivul pentru care Ponta s-a refugiat la Istabul ar fi, potrivit unor informaţii vehiculate la nivel politic, un scenariu conform căruia, după ce astăzi ar fi trebuit să fie audiat la DNA, procurorii ar fi urmat să dispună împotriva sa o serie de măsuri. Or, potrivit legii, DNA nu poate să ia măsuri împotriva unei persoane fără ca aceasta să fie audiată în prezenţa unui avocat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO / Asta e MAFIE! Augustin Zegrean, avertisment GRAV: CCR s-ar putea să nu valideze alegerile prezidențiale!…

2 CULISE / Cine e baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM în ziua moţiunii. DNA începe audierile

3 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Dăncilă poate lua între 8 și 18 ani de pușcărie după denunțul lui Dragnea!

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos