EXPLOZIV/STENOGRAME CUTREMURĂTOARE într-un dosar DNA! ''S-a dat foc, Oprea știa...''

EXPLOZIV/STENOGRAME CUTREMURĂTOARE într-un dosar DNA! ''S-a dat foc, Oprea știa...''

Risc Seismic

Afirmații cutremurătoare apar într-un dosar trimis în instanță recent de către procurorii DNA. Dezvăluiri explozive despre drama din Clubul Colectiv apar în dosarul colonelului STS, Ștefan Enache, consilier al Guvernului, reținut și arestat de DNA în decembrie 2015 după ce a fost acuzat de trafic de influență pentru a intermedia tranzacții imobiliare cu RAAPS.

Ştefan Enache, colonel în cadrul UM 02999 - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului,a fost trimis în judecată, pe 29 decembrie 2015,  în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Ofiţerul lucra de mai mulţi ani în Guvern. Potrivit acestuia el se ocupa de interceptări şi bruiaj.

El spune în interceptările prezentate la dosar că la Clubul Colectiv s-ar fi pus foc.

''Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo'', afirmă Enache.

''Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…'', afirmă colonelul STS în stenogramele de la dosar.

Investigator sub acoperire: Ne întâlnim undeva la un restaurant, la ceva?

Ştefan Enache:  Vii p-aici, treci p-aici, că eu sunt până seara târziu, că sunt cu bugetul, că până termin cu bugetul, m-au căpiat.

Investigator sub acoperire: Da?

Ştefan Enache:  Acum e la CSAT plecat. I-am făcut toate mapele. Am tras o mapă uite aşa, toată mapa.

Politician PSD:  Mamă vor să vină ăştia să facă revoluţie…

Ştefan Enache:  Păi să vină, că eu sunt din 91 aicea, şi m-am săturat, să-i vezi că fac ce fac şi tot o laie merge.

Politician PSD:  Dacă nu ne-nţelegem…guvernăm pentru români, guvernăm pentru străini, băga-mi-aş …

Ştefan Enache:  Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.

Politician PSD:  Zici că a fost provocare?

Ştefan Enache: Provocare…

Politician PSD:  Provocare, ă?

Ştefan Enache:  Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…

Politician PSD:  I-a stropit, i-a…?

Ştefan Enache:  Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.

Investigator sub acoperire: Mergem să vedem şi blocul ăla?

Ştefan Enache:  Da, putem să mergem.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa