EXPLOZIV/Vântu ÎNCHIRIAZĂ PISCINA în care s-a ''BĂLĂCIT'' cu Geoană/FOTO+VIDEO

EXPLOZIV/Vântu ÎNCHIRIAZĂ PISCINA în care s-a ''BĂLĂCIT'' cu Geoană/FOTO+VIDEO

Se întâmpla în anul 2009, înainte de dezbaterea finală pentru Preşedinţie. O întrebare servită impecabil de Traian Băsescu i-a spulberat toate şansele la fotoliul de preşedinte al României lui Mircea Geoană. „V-a chemat Vântu, aseară, la el acasă, când a aflat că a fost arestat Nicolae Popa?” - aşa a sunat, în 2009, întrebarea capcană şi punctul culminant al dezbaterii televizate. „Da, am fost aseară la Vântu!”a spus Geoană.

Peste 10.000 de euro pe săptămână. Atât te costă acum să petreci șase zile în locul unde a petrecut Geoană coșmarul vieții. La o aruncătură de băţ de Guvernul României, pe strada Paris, într-o zonă selectă a Capitalei, luxoasa vilă în care a locuit Sorin Ovidiu Vântu a fost scoasă la închiriere pe site-ul booking.com. Cei care vor să locuiască aici preţ de şase zile trebuie să scoată din buzunar aproape 50.000 de lei.

Luxury Villa Elise oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga „fortăreață”. Încăperile sunt dotate cu televizoare plate, canapele de piele, baie privată cu cadă, bideu, iar unele camere au terasă sau balcon. 

Întreaga casă are bucătărie comună. Pentru persoanele care vor să aibă o activitate intensă, această locaţie e perfectă. Au la dispoziţie o masă de ping-pong, sala de jocuri şi multe aparate pentru forţă. Şi, nu în ultimul rând, piscină, saună, jacuzzi şi parcare gratuită. Pe lângă tot acest lux există şi un mic impediment. Vila este pusă sub sechestru.

Vizita lui Geoană acasă la Vântu a devenit, de altfel, subiect de bancuri. „Ştiţi care este cel mai bun banc cu Geoană şi Vântu? - Care e cel mai bun SPA? La domnul Vântu! Te duci cinci minute şi te lasă cinci ani!”. Acesta este unul din bancurile spuse de Marian Vanghelie.








Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”