FIEFUL lui Dragnea, luat cu ASALT de DNA!

FIEFUL lui Dragnea, luat cu ASALT de DNA!

UPDATE/Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman ar fi vizat de ancheta DNA în legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Peste zece persoane sunt aduse la audieri în acest dosar la sediul DNA din Bucureşti. Conform surselor citate, în afară de procurorul Toma, sunt vizaţi de anchetă şeful Poliţiei Rutiere şi subordonaţi ai acestuia.

UPDATE/Sunt vizați, conform unor surse judiciare din Teleorman, un procuror, șeful Poliției rutiere din acest județ, subordonați ai acestuia, iar cercetările se referă la fapte de corupție în legătură cu obținerea frauduloasă a permiselor de conducere. La finalul perchezițiilor, persoanele suspecte vor fi aduse la DNA central pentru audieri.

UPDATE/Perchezițiile vizează polițiști și procurori.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015.

În cursul zilei de 18 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...