Florea: Propunerea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european - ”rodul unor cuşluieli politice”

Florea: Propunerea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european - ”rodul unor cuşluieli politice”

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea spune că propunerea europarlamentarului PSD Corina Creţu pentru funcţia de comisar european este "rodul unor cuşluieli politice", care demonstrează că pentru PSD nu contează cât se face de râs în Europa, ci doar să dea satisfacţii unor orgolii.

Corina Cretu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat, marţi, referindu-se la nominalizarea Corinei Creţu pentru un portofoliu de comisar european, că această situaţie arată că pentru PSD "nu contează că se face de râs în Europa, dacă dă satisfacţii unor orgolii sau unor lucruri subterane”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este modul tipic al PSD de a-şi promova oamenii după criteriul clientelei. Nu contează că te faci de râs în Europa, ci pur şi simplu numai să dai satisfacţii unor orgolii sau unor lucruri subterane. Ne-a făcut de râsul Europei o dată cu Adrian Severin şi acum ne face iar de râs, de genul celor scrise de presă vis-a-vis de aplecarea deosebită spre aventură a doamnei respective”, a afirmat Florea.

Acesta a adăugat că, în opinia sa, nominalizarea Corinei Creţu este "rodul unor cuşluieli (înţelegeri netransparente - n.r.) politice”.

“Nu am văzut niciun gest sau atitudine - şi am privit detaşat, nu încrâncenat politic - nu am văzut niciun gest remarcabil, decât rodul unor cuşluieli politice. Măcar celălalt (Dacian Cioloş- n.r.) era un bun specialist, despre care nu am auzit vreo vorbă urâtă, nu s-a legat vreo mizerie morală sau să fie suspect de corupţie”, a afirmat liderul democrat-liberal.

Surse de la Bruxelles au declarat pentru Gândul că europarlamentarul PSD Corina Creţu a fost confirmată de preşedintele desemnat al CE, Jean-Claude Juncker, drept propunerea României pentru funcţia de comisar european. Dacian Cioloş, comisarul român care a gestionat portofoliul european cu cel mai mare buget, respectiv Agricultura, a ieşit din cărţi pentru viitorul executiv european, precizează sursa citată.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor