FOTO VIDEO/André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubului Colectiv

FOTO VIDEO/André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubului Colectiv

Celebrul muzician Andre Rieu, care a avut o serie de concerte în România în acest an, a venit în ţara noastră special pentru a se reculege la locul tragediei de la Colectiv. Aceasta a anunţat că va face şi o donaţie familiilor victimelor incendiului: toate concertele vor fi imprimate pe un DVD, iar încasările vor fi donate familiilor. 

André Rieu a izbucnit în lacrimi în faţa clubul Colectiv şi a spus că va compune o melodie dedicată victimelor şi va face o donaţie pentru ei şi familiile lor. 

„Îmi cer scuze, este foarte dificil. Ştiţi, viaţa se compune din amintiri, iar românii mi-au oferit atât de multe amintiri plăcute în cele două săptămâni în care am fost aici. Când am auzit ce s-a întâmplat, singurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici şi să plâng alături de dumneavoastră. Singurul lucru pe care pot eu să  vi-l ofer este muzica mea. Sper că vă va ajuta”, a spus Rieu, care a precizat că a făcut DVD-uri cu concertele pe care le-a susţinut în România şi că intenţionează să doneze banii încasaţi familiilor victimelor din Colectiv.  





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro