George Maior, pesedist până la capăt!

George Maior, pesedist până la capăt!

Numarul doi din PSD, Liviu Dragnea si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi. Intalnirea este cu atat mai interesanta cu cat Maior nu este cunoscut drept un impatimit al fotbalului.

De notat ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru acreditarea a zece ambasadori ai Romaniei in diferite state, printre acestia aflandu-se Emil Hurezeanu (in Germania), Bogdan Mazuru (in Austria), Adrian Cioroianu (la UNESCO), dar nu si George Maior (desemnat ambasador in SUA).

George Maior aprecia in urma cu doua saptamani, intr-o emisiune la Digi24, ca va pleca in Statele Unite, unde a fost numit ambasador, "spre sfarsitul verii", afirmand ca vrea sa rezolve inainte cateva probeleme "ca sa mergem cu temele facute".

Potrivit reporterului GSP aflat in Irlanda, George Maior, Vasile Dancu, Gelu Diaconu (seful ANAF) au venit la Belfast cu charter-ul echipei national si s-au intors in tara tot cu el. Liviu Dragnea ar fi venit separat. Cu totii au fost cazati la Hilton, unde a stat si echipa nationala. Imaginea cu cei doi a fost surprinsa sambata la meciul oficial.

Pe de alta parte, vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, despre un eventual nou guvern cu George Maior premier: "Despre un eventual nou guvern cu George Maior premier: "Suntem prieteni, este un om care si-a facut datoria pentru Romania. Si-a dorit tot timpul sa i se spuna ambasador, este un ambasador, un om in care partenerii au incredere. Intra in profilul de prim ministru. Deocamdata este Victor Ponta, un om pe care il cunosc si in care am incredere. I-am botezat copilul. Este un prim-ministru destept si bun, nu cunosc problemele pe care le are la parchet."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...