Gest de GHERȚOI/Iohannis a ȘTERS DISCURSURILE lui Băsescu de pe site-ul Președinției!

Gest de GHERȚOI/Iohannis a ȘTERS DISCURSURILE lui Băsescu de pe site-ul Președinției!

Gest de doi lei al actualului ocupant al fotoliului de la Cotroceni! Președintele Klaus Iohannis a anunțat că Administrația Prezidențială are un nou site de prezentare, presidency.ro, „cu un design modern și o interfață prietenoasă”. Însă de pe noul site lipsește arhiva, unde erau stocate discursurile și acțiunile oficiale ale fostului președinte, Traian Băsescu. Dar și ale celorlalți președinți.

„Noul site al Administratiei Prezidentiale este online. Cu un design modern si o interfata prietenoasa, vreau ca acest site sa fie un pas spre o comunicare mai eficienta cu fiecare dintre dumneavoastra. Am initiat aceasta platforma pornind de la urmatoarele principii: mai multa transparenta, navigare facila, comunicare integrata. Imi doresc o Administratie Prezidentiala functionala si deschisa catre cetateni, iar noul site are o pagina dedicata unde imi puteti transmite mesajele voastre”, a scris Iohannis pe pagina de Facebook.

Insă de pe noua pagină a Administrației Prezidențiale lipseste arhiva, mai exact toate discursurile și calendarul activităților foștilor președinți. Mic de tot, chiar deasupra ultimului rând din josul site-ului este o trimitere cu lik către vechiul site, old.presidency.ro, însă conținutul aferent foștilor președinți este gol! O măgărie neaoșă, de gherțoi de Sibiu...
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alex Bodi, dedicații cu bani pentru Vica Blochina la Sorinel Puștiu! La câteva ore de la party, fosta balerina…

2 ULTIMA ORĂ Procurorii și polițiștii au constatat că lipsesc multe buletine de vot de la alegerile locale din S…

3 Așa o fi?

4 În România nimic nu este întâmplător...

5 Telenovelă locală / „Împăratul înghețatei” din România, super-petrecere pe yacht cu „Prințesa prăjiturilor” de l…