Grapini, nou masacru asupra limbii române

Grapini, nou masacru asupra limbii române

Maria Grapini distruge, încă o dată, limba română. După un mesaj postat recent pe Facebook, prietenii săi virtuali au rămas șocați spunând că este inadmisibil pentru un politician să scrie într-o astfel de manieră.

Iată mesajul postat de Maria Grapini:

"Ma pregatesc sa merg la Scoala de vara a tineretului Partidului Conservator.M-am gandit la ce tema voi prezenta?: ARTA COMUNICARII.Cum influienteaza comunicarea ,cariera ?
Relationarea intr-o societate ,relatiile inter-umane ,depind de o comunicare corecta,eficienta si permanenta.

O alta tema importanta poate fi : MANAGEMENTUL TIMPULUI.Este important sa intelegem ca resursa TIMP,este atipica in raport cu celelalte resurse! Daca nu-l consumam eficient ,nu-l putem pastra pentru mai tarziu! Fiecare zi are importanta ei in viata noastra,si trebuie sa facem ceva semnificativ! Sa nu uitam sa dedicam zilnic timp gandirii! Ma voi consulta cu tinerii si voi decide conform dorintei majoritatii!", a scris Maria Grapini.

"Doamnă Europarlamentar, nu înțeleg cum ați ajuns în această funcție. Ați spus că sunteți olimpică la română dar la fiecare postare de pe facebook faceți câte o greșeală gramaticală. La prima vedere, vă atenționez că se scrie interuman, nu inter-uman. Niciodată nu este prea târziu să învățați. Vă pot recomanda niște cărți de gramatică și bineînțeles, DOOM2", a fost unul dintre comentariile primite pe pagina de Facebook a Mariei Grapini.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski