În februarie APARE NOUL PSD/Vasile Dâncu şi Corina Creţu printre FONDATORI

În februarie APARE NOUL PSD/Vasile Dâncu şi Corina Creţu printre FONDATORI

Evenimentele se precipită în deja vechiul PSD. Iar procesul de dezagregare de-abia a început. Începând de joi apele s-au limpezit. Cei care mai credeau că partidul mai are o şansă şi-au dat seama că era o iluzie. PSD este acum o structură mafiotă condusă prin şantaj şi ameninţări de Ghiţă şi Dragnea.

În februarie va fi lansat noul PSD. De fapt un partid care va avea o doctrină de stânga. Însă o stângă modernă, care va fi recunoscută pe plan european. Vechiul PSD urmând să fie repudiat de structurile Internaţionalei Socialiste. Planurile pentru acest partid se fac de aproape un an de zile. Însă ele nu au fost puse în aplicare pentru că doar Vasile Dâncu nu credea că Ponta nu va deveni preşedinte. 

Noul partid social-democrat va avea o structură mult mai suplă. Cu figuri noi din mediul universitar şi diplomatic. Dealtfel, sociologul Alin Teodorescu s-a cam dat de gol joi seară şi era cât pe ce să devoaleze planul secret. Dintre figurile proeminente care s-au înhămat la munca de creare a noii structuri sunt Vasile Dâncu, actualul ministru de externe, Bogdan Aurescu, şi comisarul european Corina Creţu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante