Infractorii se acoperă între ei/Medicul lui Nicuşor Constantinescu din SUA este condamnat pentru luare de mită

Infractorii se acoperă între ei/Medicul lui Nicuşor Constantinescu din SUA este condamnat pentru luare de mită

 Este incredibil cât de mare tupeu au ajus să aibă infractorii României dacă au nişte scursuri mediatice, ca Antena3, care le plâng zi de zi de milă, deplângând persecuţiile la care sunt supuşi din partea procurorilor băsişti. Este cazul acestui nenorocit de interlop de la Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Oamenii uită cum s-au dus pesediştii, cu idiotul de Ponta în frunte să îl apere pe imaculatul plin de căcat de la Argeş, Constantin Nicolescu. Atât de nevinovat şi fugărit de nenorociţii de procurori băsişti a fost că acum Înalta Curte i-a dat 9 ani de puşcărie.

Pentru că iată ce aflăm

Potrivit Hotnews, la data de 22 martie 1999, Şerban Cocioabă a fost găsit vinovat de luare de mită, iar la 19 aprilie a fost condamnat la doi ani de probaţiune, şase luni de arest la domiciliu şi a fost amendat cu suma de 10.000 de dolari.

Şerban Cocioabă ar fi primit bani în schimbul trimiterii pacienţilor înscrişi în programul MediCare la American Open MRI Center. Medicul a pledat vinovat în faţa acestei acuzaţii, potrivit unei decizii a Departamentului de Sănănătate şi Servicii Umane al Statelor Unite.

Potrivit documentului emis de Biroul de conduită profesională Departamentului de Sănătate din SUA, actul pentru care a fost condamnat medicul Şerban Cocioabă “constituie o infracţiune în conformitate cu legislaţia federală”.

Duminică, Consiliul Judeţean Constanţa a prezentat presei un document semnat de medicul Şerban L. Cocioabă, de la Clinica Medical Metamorphosis din New York, în care era specificat faptul că transportarea lui Nicuşor Constantinescu în România i-ar pune acestuia viaţa în pericol.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”